upečatljivi detalji

Brineta u skupocjenim cipelama mamila poglede na špici

27.06.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Da su Hrvatice jedne od najbolje odjevenih žena svijeta, svakodnevno dokazuju svojim modnim odabirima, a gdje je najbolje pokazati svoju novu modnu kombinaciju ako ne na gradskoj špici. Na zagrebačkoj špici tportalov fotograf je zabilježio neke od najboljih modnih izdanja atraktivnih trendseterica

Na vrućem zagrebačkom asfaltu sezona ljetnih stajlinga već je odavno otvorena, a Zagrepčanke se trude držati korak s aktualnim svjetskim trendovima. Djevojke na zagrebačkoj špici mamile su poglede u ljetnim izdanjima, a nije im mogao odoljeti ni tportalov fotograf koji je u moru atraktivnih trendseterica, zabilježio one najodvažnije.

Ipak, jedna se djevojka posebno istaknula svojim ležernim, a opet drugačijim outfitom. Dugonoga brineta itekako prati zbivanja na modnoj sceni, što je dokazala vještim kombiniranjem jednostavne bijele ljetne haljinice i trendi modnih dodataka.

  • +12
Zagrebačka špica Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Atraktivna djevojka vruće ljetne dane u Zagrebu iskoristila je za šetnju gradom u kratkoj hraljinici koju je podignula nježno plavom Yves Saint Laurent torbom i crvenim Gucci mokasinkama s block petom, koje su ove sezone doživjele svoj veliki povratak.

 Lijepa brineta koja očigledno ne voli pretjerivati s modnim dodacima, stajling je upotpunila nezaobilaznim ljetnim detaljem - sunčanim naočalama i decentnim nakitom, a njezin osvježavajući stajling može poslužiti kao pravi primjer kako uz pomoć upečatljivih modnih detalja transformirati i najobičniji outfit