moda na špici

Zgodne Šibenčanke prošetale trendi kombinacije

05.05.2017 u 18:48

Bionic
Reading

Šibenik se u petak ujutro kupao u ugodnom proljetnom suncu, a u skladu s toplim vremenskim prilikama mnoge dame izabrale su i svoje street style kombinacije. Šibenčanke su pokazale otkačene, upadljive i ležerne stylinge, a bilo je mjesta i za eleganciju

Lijepe žene čest su prizor u većini hrvatskih gradova, a poseban je slučaj u Dalmaciji, točnije Šibeniku. Tamo se ljepota vidi na svakom koraku. Ondje je svakako najživlje na Poljani, a nosi se svašta. Uvijek moderne traperice ipak više nisu plave boje, nego crne. Šibenčanke vole i poderani jeans, a nisu im mrske ni široke hlače, a ni minice i haljnine.

Nezaobilazan detalj Šibenčankama, kao i svim Dalmatinkama, u svim godišnjim dobima su sunčane naočale. Vole nositi čizme, koje svakoj trendseterici više ne predstavljaju obuću za zimu, nego za cijelu godinu. Ista stvar je i s gležnjačama koje često možemo vidjeti u proljetnim i ljetnim varijantama, ali i tenisicama.

Od elegantnijih i poslovnih kombinacija do posve ležernih i sportskih – nema toga što zgodne Šibenčanke ne mogu isfurati. Ovo su samo neke koje su uljepšale šibenske ulice svojim modnim igrama:

  • +7
Šibenska špica Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL