uvijek oduševi

Branka Krstulović ne pojavljuje se često, a kada to učini to je senzacija: Odjevena u spektakularnu haljinu blista u zagrljaju supruga

01.12.2022 u 18:29

Bionic
Reading

Spektakularnom proslavom Blitz je obilježio trideset, a iste večeri CineStar je proslavio dvadesetu obljetnicu. Glamurozni događaj nisu propustila poznata lica javne scene. Ipak, najviše pogleda ukrala je, ponovno, Branka Krstulović koja je zablistala u spektakularnom izdanju

Vinko Brešan, Tara Thaller, Matija Vuica, Ana Radišić, Aleksandra Dojčinović, Enisa Bešlagića, Ante Vrban, Jan Kerekeš, Arsen Ostojić, Tomo Ricova, Kristina Bradač, Davor Gobac… Veliki se broj poznatih okupio na proslavi u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema gdje se održala proslava povodom Blitzove tridesete te CineStarove dvadesete obljetnice.

Program su glazbenim nastupima začinili uvijek jedinstveni bend Psihomodo pop sa sjajno raspoloženim Davorom Gopcem, riječki elektro-pop sastav Denis & Denis s nevjerojatno energičnom Marinom Perazić, DJ Luca Goya u pratnji saksofona te jedna od najpoznatijih hrvatskih hip hop skupina iz Zagreba – Bolesna Braća. Atmosferu su začinile i senzacionalne cabaret plesačice.

  • +30
Poznati na obilježavanju trideset godina Blitza te dvadeset godina Cinestara Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Svečani događaj zahtijevao je jednako svečani stajling, Branka Krstulović nije razočarala ni ovaj put. Supruga Hrvoja Krstulovića, vlasnika tvrtke Blitz film & video, poznata je kao žena istančanog modnog stila i smisla za lijepo, a svoju vještinu besprijekornog modnog kombiniranja i stila dokazala je i ovaj put.

Ovog puta zablistala je u crvenom od glave do pete, a zvijezda stajlinga bila je crvena, poluprozirna čipkasta haljina Kreacija midi duljine i dojmljivo asimetričnog kroja lijepo je naglasila besprijekornu figuru bivše misice. A poseban začin bili su prozirni dijelovi haljine koji si suptilno otkrivali i Brankine vitke noge, ali i čipka u obliku leptira koji su posebno bili efeknti na rukavima.

Stajling je zaokružila klasičnim crvenim salonkama ukrašenim sjajnim detaljem. Stajling u pomalo španjolskom stilu Branka je ukrasila i visećim, glomaznim naušnicama, a kosu je skupila u elegantni niski rep s razdjeljkom na sredini. Besprijekorno, baš kao u uvijek.

Tijekom večeri Branka je pozirala i sa suprugom Hrvojem. Inače, ovaj par vezu je ozakonio 2005. godine te imaju trojcu sinova. U javnosti se rijetkom pojavljuju, a kada to učine to onda bude u velikom stilu.