UČITE OD NJIH

Branka i Jenna znaju tajnu super stylinga

11.05.2015 u 12:40

Bionic
Reading

Da se i u običnoj bijeloj majici može izgledati kao milijun dolara, pokazale su bivša misica Branka Krstulović i holivudska glumica Jenna Dewan

Treba znati složiti chic styling bez puno uloženog truda, a to su majstorski odradile jedna od najljepših Hrvatica Branka Krstulović i glumica Jenna Dewan, supruga zgodnog glumca Channinga Tatuma.

Bivša Miss Hrvatske na predstavljanju Janinih bočica s porukom pojavila se u trendi mladenačkom izdanju koje je istaknulo njezinu zavidno vitku figuru i pri tom dokazala da za super styling nisu potrebne skupe krpice.

Branka je na običnu bijelu pamučnu majicu kratkih rukava odjenula zanimljivu zvonoliku suknju na prugice do koljena i to iz popularnog britanskog lanca ulične mode Topshop čije krpice često nose Taylor Swift i Beyonce.

Suknju na prugice koja ima patentni zatvarač cijelom prednjom dužinom, Branka je znalački jednostavno zaokrenula i postigla glamurozniji efekt, a look zaokružila sivim štiklama od brušene kože.

Ništa manje efektan nije bio ni styling holivudske ljepotice Jenne Dewan, koja je na usku majicu s bretelama odjenula crno-bijelu suknju trendi midi dužine brenda A.L.C, a look upotpunila Celine torbom i jednostavnim, ali efektnim minimalističkim sandalama s remenčićem Stuarta Weitzmana, koje nose brojne slavne holivudske ljepotice.


Obična bijela majica vjerojatno je najpodcjenjeniji komad odjeće u našim ormarima i to potpuno nezasluženo jer se s lakoćom može uklopiti u različite stylinge. Možete je nositi od jutra do večeri, na traperice, suknje, ispod sakoa, a čak i na svečaniju suknju i pri tom izgledati kao milijun dolara, poput Branke i Jenne.