ANGELINA JOLIE:

'Brak nam se ne čini važnim'

23.05.2011 u 10:28

Bionic
Reading

Tijekom boravka na filmskom festivalu u Cannesu, glumica je otkrila dodatne pikanterije iz svog obiteljskog života

Angelina Jolie je u Cannesu otkrila nove pojedinosti iz obiteljskog života koji dijeli s nevjenčanim suprugom Bradom Pittom i njihovo šestoro djece, troje biološke i troje posvojene.

'Posvojenje je nešto o čemu smo uvijek razgovarali. Svojem prvom sinu Madu pričala sam o njegovoj majci, o sirotištu, pokazivala fotografije rodnog mjesta, mjesta gdje smo se upoznali. Tako da to nikada nije bilo iznenađenje, kod nas u kući sirotište i biološka majka dobre su riječi. Moja starija djeca išla su sa mnom u sirotište da bismo doveli kući njihovu braću i sestre. Njima je to normalno', objasnila je glumica ekipi 'Red Carpeta'. Također je otkrila zašto svoju šestogodišnju vezu s holivudskom zvijezdom još nije okrunila brakom.

'To što nismo u braku ne znači da ne vjerujemo u brak. Počeli smo kao obitelj, ja sam već imala dijete i ubrzo smo posvojili. Počeli smo s djecom i to je najveća obaveza koju možeš imati s nekom osobom. Kako smo već prešli tu granicu, činilo nam se da su djeca ta koja te najviše vežu. Brak bez djece može biti privremen, ali kad već imate djecu kao par, prešli ste najveću prepreku, preuzeli veliku obavezu, stoga se brak nije činio toliko važnim.'