SVE ZBOG JENN ANISTON

Bradova tajna razbjesnila Angelinu

05.01.2012 u 14:14

Bionic
Reading

Poznato je koliko je glumica Angelina Jolie, koja s partnerom Bradom Pittom odgaja šestero djece, osjetljiva po pitanju njegova prošlog braka s Jennifer Aniston, a nova saznanja do kojih je došla potpuno su je izbacili iz takta pa im je veza navodno u velikoj krizi

Prema pisanju magazina Star, Angelina Jolie obračunala se sa svojim partnerom Brad Pittom nakon što je saznala kako je on pokušavao dobiti dijete s tadašnjom suprugom Jennifer Aniston. Prema izvješću magazina Star, drama je započela nakon što je New York Times Magazine objavio izjavu bliske prijateljice Jennifer Aniston, Sue Mengers koja joj je savjetovala da zatraži uzorak Bradove sperme te ga iskoristi nakon prekida.

Šokirana i ljuta Angelina optužila je Brada kako petlja s Jenn iza njezinih leđa, no on je te optužbe demantirao. Brad se svojoj životnoj partnerici ispričao, no ona je zahtijevala da joj ispriča sve do posljednjeg detalja. Nakon toga, prema pisanju magazina Star, Brad je Angelini priznao šokantnu istinu: on i Jenn pokušavali su dobiti dijete, no Jenn je imala pobačaj.

'Brad to nikada prije nije rekao Angelini', rekao je netko upućen Star Magazineu te izjavio kako se Angelina osjećala izdanom. 'Angelina je do toga trenutka bila uvjerena da je ona jedina žena koja je ostala trudna s njim te sada sve preispituje, uključujući i to može li mu ponovno vjerovati', piše Star.

Jenn je imala pobačaj 2004., a ona i Brad rastali su se 2005. godine, no taj nesretan događaj još uvijek je mračna točka u njihovu odnosu te o tome nikada ne govore.

'Brad Angelini ne govori sve, posebno kada se radi o Jennifer. Samo spominjanje Jenninog imena Angelinu čini potpuno iracionalnom, no Brad nikada nije ni zamišljao da bi se Angie mogla razbjesniti do te mjere. Ovaj događaj bi čak mogao i značiti konačan kraj njih dvoje', piše u Staru.