ŠTO JOJ POKLONITI?

Božićni darovi za nju

22.12.2010 u 09:20

Bionic
Reading

Božić već kuca na vrata, ali svi nekako volimo ostaviti pripremu darova za zadnji tren rečenicom 'Naći će se nešto!'

Ipak, to 'nešto' često je jako teško naći, posebice kada se radi o djevojci s kojom nisi tako dugo zajedno i ne želiš je baš sada razočarati. Trebaš znati da je najčešće neki skroman poklon od srca onaj najbolji!

No mi ćemo ti pokušati olakšati potragu prema tipovima osoba. Što dodati, nego nadamo se da je tvoja djevojka jedna od navedenih ili kombinacija tipova. Sretno!

Kreativka

Ona voli pjesme, ne one s radija već one iz knjiga, voli sve što je neobično i nekonvencionalno. Oblači se nekim svojim osebujnim stilom.

Što joj pokloniti?
Nakit napravljen od neobična materijala (najbolje recikliranog!) i neobična uzorka i oblika, knjige poput 'Kako od starog napraviti novo?', neobične i zvrkaste dodatke za kućanstvo, predmete u retro stilu... U biti, nećeš pogriješiti ni s čim što je neobično i pomaknuto od mainstreama.

Trendseterica

Ona voli modu, vjerno prati modne trendove, odijeva se kao cura s naslovnice, ima sve najnovije modne dodatke i odjeću trendovskih boja.

Što joj pokloniti?
Setove sjenila za oči (s više od deset nijansi za biranje!), setove lakova za nokte, ruževa i slično, nakit (to barem neće biti teško naći!), čarape s najnovijim printom ili štucne koje su sada tako in, šminkerski ručni sat.

Ambiciozna

Njoj je škola na prvom mjestu i već zna koji će faks upisati te gdje će se zaposliti. Vrlo je ozbiljna i odgovorna.

Što joj pokloniti? Knjige kao što su 'Kompjutori za neznalice', notesi, olovke, pernice, igrice ili priručnici za vježbanje moždanih vijuga, klasični šal, USB stick, pidžamu.

PC ovisnica

Kako i samo ime kaže, ona je ovisna o računalima i mobitelima, oduševljavaju je sve nove aplikacije na Facebooku, stalno škljoca fotoaparatom i snima svojom malom kamerom.

Što joj pokloniti?
Nešto novo što će moći instalirati u svoje računalo ili zakačiti za svoj mobitel, budilicu neobična oblika, novu futrolu za mobitel, novu kameru i miš za računalo, DVD s filmom, PC igricu ili kakav sličan gadget.

Aktivistica

Ona se bori za amazonske prašume, za pse lutalice, ljude beskućnike, želi pomoći cijelom svijetu, a najvjerojatnije je i veganka ili vegetarijanka.

Što joj pokloniti? Otiđi s njom nahraniti i prošetati pse iz azila, skupi hrane i deke za iste te pse (ovo će joj biti najdraži dar!), štednu žarulju, vegetarijansku kuharicu, šminku bez sastojaka životinjskog podrijetla i koja nije testirana na životinjama, torbu od eko materijala.

Sportašica

Ona zna sve o nogometu, i to bolje od tebe, svako jutro trči tri kruga oko zgrade, ne propušta nijedan trening.

Što joj pokloniti? Pamučnu majicu za trening, sportski ruksak, vodootporni ručni sat, sportski poster za sobu, sportsku jaknu s kapuljačom, slušalice za mobitel kako bi nesmetano mogla trenirati i slušati glazbu, biciklističku kacigu za glavu, ženske bokserice.

A kao svjesni ljudi, mogli biste namjerno izbjeći konzumerizam za blagdane i darovati si ljubav i pažnju svaki dan.