STARTAS I MY BALLERINAS

Borovo osvaja kanadsko tržište

15.01.2016 u 12:54

Bionic
Reading

Kanadski veleposlanik Daniel Maksymiuk posjetit će Borovo d.d. povodom početka suradnje kanadske tvrtke Global Shoes Connection iz Vancouvera, renomiranog distributera obuće, i Borova d.d.

U vremenima kada se na globalnom tržištu takmiče mnogobrojni konkurenti, a kvaliteta i prepoznatljivost robnih marki je od iznimne važnosti, Borovo zakoračuje na tržište Kanade

Prije godine dana, posredstvom upravo kanadskog veleposlanstva, Borovo je stupilo u kontakt s kanadskim distributerom obuće Global Shoes Connectionom iz Vancouvera. Prepoznavši potencijale s obje strane, dogovorena je konkretna suradnja. Prva narudžba obuće spremna je za isporuku te će krenuti za Kanadu 15. veljače.

U ovoj pošiljci naći će se najdugovječniji brend Borova, platneno-gumena tenisica koja osvaja poklonike svih dobnih skupina od 1976., Startas. Uz Startas, prvu narudžbu upotpunjuje novi modni brend koji je u kratkom vremenskom roku osvojio srca mnogih zaljubljenica u vječni model udobne cipele nosive u svim prilikama, My Ballerinas. Kreativnost, fleksibilnost i nadasve stručnost vlastite proizvodnje i dizajnerskog tima utkani su u ovu obuću i opravdavaju odabir baš ovih modela.

Vjerujemo kako će Startas i My Ballerinas prenijeti samu misiju Borova – ručna izrada, hrvatska proizvodnja i upotreba prirodnih materijala - te tako pronaći svoje mjesto u modnim kombinacijama diljem Kanade. Borovo, kao najveći i najstariji hrvatski proizvođač obuće, ovime nastavlja izvoz na globalno tržište.