SAMO U 'MAPET SHOWU'

Borna Rajić priznala da je ponovo zaljubljena

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 12.04.2013 13:57
  • Objavljeno 12.04.2013 u 12:06
Borna Rajić u MaPet Showu

Borna Rajić u MaPet Showu

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Ovotjedna gošća 'MaPet Showu' Borna Rajić otvorila je dušu Marijani i Petri, rekavši sve o svojim ljubavima, prošlim, sadašnjim i nekim budućim

'Osvojili su me samo muškarci koje nisam zaista voljela, a sve one koje sam voljela samo sam prepoznavala', rekla je između ostaloga Borna Rajić u razgovoru s Marijanom, Petrom, vašim mlakim kritikama, paprenim pitanjima i toksičnim komentarima.

Borna je Marijani i Petri priznala da je zaljubljena, dodavši kako nije pretjerano zaljubljive prirode, ali da je 'voljela i bila voljena intenzivno i strasno nekoliko puta'. Također, rekla je da nakon dva propala braka vjeruje u treću sreću.


Kad smo kod propalih brakova, Borna je na pitanje zašto je zadržala prezime svog prvog supruga Luke Rajića brzinski odgovorila: 'Nekad se i sama to pitam.'

Ovo su, jasno, samo mrvice iz razgovora s Bornom Rajić, a cijeli 'MaPet Show' pogledajte i poslušajte u nastavku. Prije toga najavljujemo sljedeću gošću Editu Misirić uz podsjetnik da pitanja šaljete na Facebook stranicu MaPet Show tportal. A sad... Borna, Marijana i Petra!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!