ZVIJEZDA 'SULEJMANA' PRIZNALA:

'Borila sam se s napadajima panike'

28.09.2012 u 09:12

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Sulejman veličanstveni', Nigar-kalfa otkrila je kako se borila s napadajima panike pred kamerama te da joj je čak dva mjeseca trebalo da se panika svede samo na tremu

31-godišnja Filiz Ahmet koja u seriji 'Sulejman Veličanstveni' glumi skromnu i samozatajnu Nigar-kalfu iz rodne Makedonije stigla je na audiciju u Istanbul gdje privremeno i živi.

Priznaje kako je kritike ne pogađaju. 'U današnje vrijeme ljudima je važnije čitati o negativnim stvarima i događajima', rekla je brineta koja je svoju prvu ulogu dobila sa samo šest godina.

Velika podrška joj je njezina obitelj, posebno otac koji joj je uvijek govorio kako ne postoje velike i male uloge, nego samo veliki i mali glumci.

Otkrila je i kako joj prelazak s kazališnih dasaka pred kamere nije bio nimalo lak. 'Često sam imala napadaje panike pred kamerama, zbog čega sam zadavala muke redateljima. U jednom trenutku osjećala sam se kao da sam sama na svijetu, da me nitko ne razumije. Trebala su mi čak dva mjeseca da se naviknem na glumu pred kamerama', rekla je glumica koja još uvijek ima tremu kada stane pred kamere.