KALEMBER O SVOM GRAFITU

'Bolje nego da piše - Jadranka je boginja'

15.12.2009 u 11:21

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana u podvožnjaku zagrebačke Miramarske ulice osvanuo je grafit s natpisom: 'Vlado Kalember je bog', o kojemu prozvani Vlado ništa ne zna, ali tvrdi: 'Bolje to nego da piše - Jadranka Kosor je boginja'

'Potpuno sam zatečen grafitom, ovo mi je prvi glas', odgovorio je Vlado Kalember za tportal.hr na vijest o grafitu. Pjevač se nikako nije mogao domisliti eventualnih motiva njegove grafitne promocije: 'Ne vidim nikakav razlog takvom natpisu'.

Vlado Kalember neugasle slave

Budući da se u danima najveće slave Srebrnih krila Vlado naviknuo na takve stvari, grafit je prokomentirao bez euforije, gledajući na to s osmijehom: 'Na takve stvari reagiram kao na šalu, samo ne znam čiju, budući da su moji prijatelji davno odrasli'.

Tek jedan, usamljeni grafit nikako ga neće uzdignuti u visine, ali 'kad budete vidjeli pola grada ispisanog tim grafitom, onda ću povjerovati u napisano'. S druge strane, 'vidio sam puno grafita 'Ćiro, pederu', a znam da to nije istina'.

'U svakom slučaju', zaključuje Vlado neugasle slave, 'bolje to nego da piše - Jadranka Kosor je boginja.' Slažemo se. Iza Vlade ipak stoji niska odličnih pjesama, a iza Jadranke i njene vlade znatno manje toga.