JUSTIN BIEBER:

'Bolje bi bilo da se pisalo da sam s nekom manekenkom'

18.11.2011 u 14:08

Bionic
Reading

Justin Bieber (17) kaže da nije razočaran zbog napisa o navodnom očinstvu te da ne smatra da je kriv za to

'U ovom sam se trenutku fokusirao na svoju karijeru. Glavu nisam pognuo. Ponosan sam na sebe, jer doista nisam kriv za tu cijelu situaciju. Nisam obeshrabren ni tužan. Žao mi je što sam se našao u središtu toga', rekao je Justin.

Mladi se pjevač našalio da bi bilo bolje da su mediji izmislili nešto u stilu 'Bieber je pobjegao sa 27-godišnjom manekenkom'. Ipak, kaže da ne misli da je svaka reklama, pa i loša, dobra.

'Ne slažem se s tim da skandali donose medijske bodove. Ako ste javna osoba, dajete loš primjer mladima', smatra Justin. Iako se pisalo da je Selena Gomez zbog skandala s Mariah Yeater, koja tvrdi da je majka Justinovog četveromjesečnog sina, prekinula s njim, to ipak nije istina.

Osim toga, Justinov PR tim planira uzvratiti Yeater i njezinim odvjetnicima, a spekulira se i o mogućnosti tužbe. Mladi je pjevač poručio da će se podvrgnuti testu očinstva da bi dokazao da nije otac dječaka Tristyna.

'Nikad u životu nisam vidio Mariah. Nakon svakog nastupa odlazim direktno u hotel, tako da su te optužbe laž i želja da se dođe u medije na krivi način', kaže Justin.