Sajam beba i trudnica u Family mallu

Bogate ponude uz sajamske popuste više od 70 izlagača, edukacije i iskustva poznatih mama čekaju na vas!

27.09.2023 u 14:43

  • +22

Sajam beba i trudnica u Family mallu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Započinjete ili ste već zaplivali u roditeljsku avanturu prvi, drugi ili možda treći put? Family mall u suradnji s Bebe.hr organizira Sajam beba i trudnica 29.9. – 1.10. i tako svim roditeljima ili onima koji će to tek postati omogućuje jedinstvenu priliku za edukaciju i opremanje po sajamskim popustima!

Posjetitelji Sajma beba i trudnica moći će istražiti širok spektar proizvoda – od kozmetike, pelena i igračaka do autosjedalica i dječjih kolica. Brendovi opreme i potrepština za djecu koje će nuditi izlagači na sajmu: Stokke, Cybex, Nuna, Babyzen YOYO, Mima, Cotton moose, Pep Perego, Maxi Cosi, Mamas & Papas, Tommee Tippee, Ergobaby, Kinderkraft, Bugaboo, FreeON, iCandy, BeSafe, Babybyorn, Nuk, Liewood, Little dutch, Venici, Bibs, Evibell, Baobaby, Egg2, Shnuggle, Bebe stars, Lassig, b.box, Voksi, Magic, Lionelo, Froddo, MODU i mnogi drugi…

Renomirani brendovi poput Lunilou vlasnice Izabel Kovačić omogućit će budućim i već ostvarenim roditeljima da pronađu kvalitetne i stylish odjevne komade kako za svoje mališane, tako i za sebe. Zainteresirani će imati priliku sudjelovati i na edukativnim stručnim panelima, među kojima su gosti primarijus prof.dr.sc. Milivoj Jovančević, omiljeni hrvatski pedijatar i jedan od najvećih autoriteta u našoj zemlji za pitanja djece, ali i poznate mame poput Maje Šuput, umjetnice Ane Grzunov, influencerice i nutricionistkinje Ane Jelekovac Jurkin te Kruzova, obitelj putoholičara.

Što još roditelji i trudnice mogu očekivati na Sajmu beba i trudnica?

Roditelji i trudnice upoznat će se s najnovijim inovacijama, pametnim uređajima, moći će kupiti visokokvalitetne proizvode i opremu za bebe i djecu (dječja kolica, autosjedalice, nosiljke, krevetići, posteljina, obuća, odjeća, pelene, kozmetika i kozmetički pribor, hranilice za bebe, dude i bočice), didaktičke igračke, personalizirane dekoracije za dječju sobu, ali se i upoznati s opcijama poticanja intelektualnog i emotivnog rasta kod djece te dobiti savjete od stručnjaka. Na Sajmu će se predstaviti fotografi i mnogi drugi iz branše koji će roditeljima i trudnicama omogućiti da prve dane svojih beba zabilježe kao uspomenu na najdragocjenije trenutke za cijeli život.

Neki od izlagača su: Lunilou, Choconilla's, Violeta, Eucerin, Helen Doron, Mali Anđeo, Najnaj.eu, Lidl Lupilu, Beba store, Peg Perego, Baby Centar Pčelica, Baby Center, Dječji Svijet, Little Spinaker, Angellum, Rosea, Etheral, Kidsboxx, Annika Baby, Cutie Cloud, Magic Baby, Trgovina Junior, Pelene Knofek, Haakaa.hr, Kretex, Art Design By Tamara, Mayolis Home Decor, Melli Aromatica, Privatna psihološka praksa CORIUM, Lelly Belly, Agu Baby, Igrandia store, Evitas, 6točka2, Odgoj s glazbom – Lana Marasović, MiniBIGme shop, Igračke Denis, Sanytol, Lokna, KindyRoo, Spectra Baby Hrvatska, Jasmina Cviljak fotograf, Tilly.hr, Tosama Trade, Jordan, Recaro, DSR SWIMiGYM, ETM 4 you, Mali dvorac multibrand store, Aromara, Zlatarna Rodić, Ghrei Kozmetika, Portal bebe.hr i drugi..

Posebno mjesto na Sajmu zauzet će Udruga Palčić koja podiže svijest javnosti o izazovima s kojima se susreću nedonoščad i njihovi roditelji, a Udruga djeluje i humanitarno kako bi prikupili sredstva za inkubatore i dodatnu medicinsku opremu za zbrinjavanje najmlađih građana Hrvatske.

Sajma beba i trudnica 29. rujna -1. listopada. posjetiteljima daje jedinstvenu priliku da nabave opremu po sniženim cijenama, pogledaju novitete, educiraju se i provedu ugodno vrijeme sa svojom obitelji. Ovaj vikend Family mall mjesto je koje će roditeljima i trudnicama ponuditi sve što će im olakšati prve godine roditeljstva i učiniti ih najslađim uspomenama!