LAŽLJIVI KVARTET

Blizancu vjerujte na vlastitu odgovornost!

29.07.2017 u 15:14

Bionic
Reading

Neki od nas muljaju na prvom spoju, drugi izmišljaju lovačke priče da se naprave važni, treći lažu u dobroj namjeri da poštede tuđe osjećaje. Laganje je vrlo rašireno i normalno, no ankete govore da većina ne voli lašce. Koliko god bila banalna, razotkrivena laž može imati razoran utjecaj na povjerenje u druge ljude. Iako nikome ne smijete slijepo vjerovati, predstavljamo vam četiri znaka koja se najčešće služe lažima

Blizanci

Zodijački superlažovi izvalit će izmišljotinu a da ni ne trepnu. Budući da se druže s mnogim ljudima i obavljaju brojne poslove, njihove se obaveze isprepleću i sudaraju. Da bi izbjegli sukobe s onima koje su prisiljeni iznevjeriti, pribjegnut će laganju, vrdanju i muljanju. Naročito su uspješni u smišljanju isprika i davanju obećanja koja ne mogu ispuniti samo da se riješe sugovornika.

Vaga

Iako uspješno laže u bilo kojoj situaciji, Vaga je specijalizirana za laganje na polju ljubavnih i seksualnih veza. Izuzetno je aktivna u očijukanju i nalazi se istovremeno s nekoliko ljubavnika ili kandidata za vezu. Da bi prikrila manipulaciju, Vaga će svakome od njih ponuditi uvjerljivu fikciju. Neiskrena je i u ideološkim raspravama. Radi čuvanja skladnog odnosa Vaga će odglumiti da se slaže s bilo kojim mišljenjem.

Rak

Rak je vrlo sumnjičav i nepovjerljiv pa redovno taji svoje istinske osjećaje i životne okolnosti. Najizglednije je da će lagati kad je pod stresom ili želi izbjeći nevolju. Naglašeno je maštovit, što mu značajno pomaže pri laganju. Unaprijed smišlja scenarije koji se nikad nisu dogodili, a dobar je i u nepripremljenom laganju na licu mjesta.

Lav

Lav je jedini vatreni znak koji uspješno laže. Ovan i Strijelac nisu samo nespretni u tome, nego im je draže brutalno skresati drugome u lice ono što misle o njemu. U lavljem slučaju laži se uglavnom svode na pretjerivanja o vlastitim vrlinama, dostignućima i bogatstvu. Lav u laganju nije profinjen, ali to nadomješta teatralnošću i bukom.