omiljeni dizajner

Kate Middleton blistala na završnoj probi u novoj verziji obožavane haljine

05.05.2023 u 15:13

Bionic
Reading

U Westminsterskoj opatiji organizirana je finalna proba uoči krunidbe kralja Charlesa III., a Kate Middleton privlačila je pozornost u crnoj haljini sa ženstvenim cvjetnim uzorkom

Kate Middleton odradila je posljednju probu u Westminsterskoj opatiji uoči krunidbe kralja Charlesa III., koja će se održati u subotu, a mnogima je pozornost privukla njena haljina koja je, čini se, najnovija verzija jednog od njoj omiljenih komada.

Riječ je o monokromatskoj crnoj midi haljini s cvjetnim uzorkom bijele boje i ženstvenim gumbićima, koja neodoljivo podsjeća na njenu obožavanu 'Mortimer' zelenu haljinu s bijelim točkicama.

Obje dolaze s potpisom jednog od njenih najomiljenijih dizajnera L.K. Bennetta, a ostaje za vidjeti hoće li upravo njegov uradak birati za subotnju krunidbu kralja Charlesa III.

Na probu je stila u društvu princa Williama i njihovo troje djece, među kojima je najviše posla imao George jer će na krunidbi obavljati dužnost kraljevog paža i nositi njegov ogrtač na pri ulasku i izlasku iz Westminsterske opatije.

Haljine s potpisom L.K. Bennetta, jednog od najpoželjnijih dizajnera luksuzne robe među visokom klasom, Kate Middleton nosila je u više navrata, a najviše pažnje privukla je prilikom posjete londonskoj bolnici kada je blistala upravo u zelenoj haljini s nježnim uzorkom bijelih točkica.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Dan ranije pozornost je plijenila u elegantnom crvenom kaputu, kojeg je nosila prošle godine tijekom posjeta Cardiffu, a koji se savršeno sljubio s ostatkom kombinacije u bijeloj boji.