FRIZURA I HALJINA

Blanka Vlašić zavodila golim leđima

24.11.2015 u 17:50

Bionic
Reading

Iako je daleko poznatija po svojim sportskim uspjesima, Blanka Vlašić je na dodjeli godišnjih priznanja Hrvatskog atletskog saveza zasjala u modnoj kombinaciji splitske kuće MAK s frizurom koja je samo naglasila njena gola leđa

Nema sumnje da su duge noge Blanke Vlašić njen glavni adut, no kombinacija otvorenih leđa definitivno je plijenila pažnju na dodjeli godišnjih priznanja Hrvatskog atletskog saveza, tim više što joj je tetovaža bila potpuno otkrivena.

Ovog vikenda dodijeljene su nagrade za najbolje atletičare Hrvatske 2015. i predstavljeni kandidati za OI u Rio de Janeiru. Blanka Vlašić dobila je nagradu za povratak godine.

Njeni obožavatelji čak smatraju da je u modnoj kombinaciji s dodjele nagrada Blanka Vlašić izgledala dovoljno dobro za naslovnicu časopisa Vogue, a neki su dodali da bi trebala biti na svim naslovnicama modnih časopisa te da je zaslužila nagradu za povratak stoljeća.

Congrats to all award recipients at Croatian Athletic Gala! I'm taking home the 'comeback of the year' award ????????...

Posted by Blanka Vlasic Official Page on Saturday, 21 November 2015