NEVOLJE U RAJU

Blake nerviraju Leovi razuzdani izlasci

13.07.2011 u 11:58

Bionic
Reading

Blake Lively se, sudeći prema nekim tračevima, strašno ljuti na svog dečka Leonarda DiCaprija jer on ne može bez noćnih izlazaka sa svojim prijateljima

Leo se navodno i prije zbog iste stvari mirio i svađao sa svojim bivšim curama Gisele Bundchen i Bar Refaeli, a to su njegova stalna partijanja i izlasci do kasno u noć. Zvijezda Tračerice Blake Lively s kojom je Leo u vezi navodno prolazi kroz isti scenarij.

'Iako su zajedno svega nekoliko tjedana, Leo i Blake su već nekoliko puta prekinuli zbog njegovih izlazaka. On nije osoba koja voli biti pod čizmom, a naviknuo je stalno izlaziti. Leo iznad svega cijeni svoju slobodu i Blake to sad polako shvaća. Ona voli Lea i zato se trudi biti vrlo oprezna. Trudi se da on ne misli da je pod nekim pritiskom', kaže jedan izvor.

Mladi se par najviše razilazi po pitanju načina zabave. DiCaprio, naime obožava izlaske sa svojim društvom, dok je Blake više kućni tip.

'Blake je s prijašnjim dečkom Pennom Badgleyjem uglavnom bila kod kuće. Gledali bi filmove u pidžamama. No, Leo je pravi partijaner. On u klubovima ostaje uvijek posljednji dok Blake izbjegava izlaske. Ona ne voli glasnu glazbu, gužvu i puno ljudi. Osim toga, Blake je vrlo nesigurna među nepoznatim ljudima', kaže taj izvor.

Po pitanju načina zabave navodno se razilaze i Kristen Stewart (također kućni tip) i Robert Pattinson (obožava klubove i izlaske), zbog čega je njihova veza dovedena u veliko pitanje.

Što li će biti s Leom i Blake, ostaje nam vidjeti.