najočekivaniji popust godine

Black Friday uskoro počinje na Vivreu

10.11.2020 u 10:00

Bionic
Reading

Black Friday, najočekivaniji popust godine, uskoro počinje na Vivreu pa je vrijeme da razradite svoj plan kupovine kako biste uhvatili omiljene proizvode

Bez obzira jeste li planirali preurediti cijeli dom ili želite dodati završni element u neku od prostorija, Black Friday na Vivreu donosi vam širok izbor namještaja i dodataka uz popuste na sve kategorije proizvoda počevši od srijede, 11. studenog.

Pronađite na tisuće proizvoda po vašem ukusu koji će vam pomoći pretvoriti svoj životni prostor u savršen dom.

Namještaj

Ako se već pripremate za Vivreov Black Friday i želite napraviti veću investiciju u svoj dom, onda će se veći komadi namještaja zasigurno naći na vašem popisu favorita. Uz kauče već od 1.529,80 kn i ostale ključne komade već od 144,90 kn, ovogodišnji popusti pomoći će vam da postanete sam svoj dizajner interijera.

Tepisi

Tepisi su još jedna popularna kategorija u Vivreovoj Black Friday ponudi, posebice jer tijekom hladnih mjeseci donose još više udobnosti u svaki dom. Bilo da tražite pahuljasti tepih za spavaću sobu ili neki veći za dnevni boravak, savršene modele možete pronaći već od 59,90 kn.

Posteljina

Ako vam je udobnost od iznimne važnosti to znači da je posteljina kategorija na koju valja obratiti pažnju. Odaberite modele već od 144,90 kn kojima ćete u spavaću sobu unijeti nove detalje i stvoriti mirnu oazu za opuštanje.

Rasvjetna tijela

Uređenje doma nije završeno dok ne odaberete odgovarajuća rasvjetna tijela. Black Friday popusti na Vivreu donose vam idealne proizvode po cijenama već od 90,90 kn. Bez obzira tražite li novu podnu svjetiljku ili želite dodati noćne lampe u svoju spavaću sobu, savjetujemo vam da pripremite svoj popis favorita jer je preostalo još malo vremena do najočekivanijeg popusta u godini.

Dekoracije

Ljubitelji dizajna interijera znaju da postoje određeni elementi koji životnom prostoru daju osobnost i pomažu ga pretvoriti u dom iz snova. Upravo vas ukrasi – slike, mali kipići i svi ostali predmeti koji dodaju šarm prostoriji – očekuju od 11. studenog na Vivreu već od 29,90 kn.

Kuhinja

Iako možda niste vješt kuhar i ne kuhate svakodnevno, znamo da vikendom svoju kreativnost i strast provodite u praksu pripremajući ukusnu hranu. Nagradite se i kupite novi kuhinjski pribor po cijeni već od 17,90 kn s kojim će priprema svakog jela u skladu s receptom postati jednostavna.

Stil života

Kozmetika, nakit, dodaci ili torbe – sve su to mali znakovi pažnje koje možete darovati sebi ili svojim voljenima. Kako biste razveselili sebe i svoje bližnje Black Friday ponuda na Vivreu donosi vam najtraženije lifestyle proizvode s cijenama već od 47,90 kn.

Kako bi vaše iskustvo kupovine bilo još ugodnije, ne zaboravite dodati željene proizvode na popis favorita i pratite Vivre kako biste saznali u koliko sati u srijedu 11. studenog počinju popusti.