marc anthony

Bivši muž Jennifer Lopez pokazao atraktivnu zaručnicu, bivšu kraljicu ljepote koja je zapalila crveni tepih

18.11.2022 u 07:49

Bionic
Reading

Marc Anthony primio je nagradu na dodjeli Grammyja, a uz njega je bila i zaručnica Nadia Ferreira koja je zapalila crveni tepih odabirom zavodljive haljine

Latino pjevač Marc Anthony nastupio je na dodjeli nagrada Latin Grammy, a društvo mu je pravila atraktivna zaručnica Nadia Ferreira s kojom je ponosno pozirao, ali i kojoj se zahvalio u govoru nakon što je primio nagradu.

Nadia Ferreira odabirom vatrene haljine pobrinula se da privuče poglede, ali i zavede baš svakog tko ju pogleda. Izgledala je atraktivno u uskoj crvenoj haljini s visokim prorezom koji otkriva dobre noge, a posebno je zanimljiv i dekolte čiji rubovi asociraju rogove vraga.

Uz to, nosila je srebrne sandale i nakit koji je savršeno odgovarao sandalama. Odabir upečatljive crvene haljine upotpunila je i naglašenim smokey eyes make-upom koji je savršeno išao uz cijeli dojam atraktivne vatrene djevojke.

Pjevač i bivša Miss Universe Paragvaja uskoro planiraju vjenčanje, a prije 6 mjeseci su održali i veliku zabavu povodom zaruka.

  • +5
Marc Anthony i Nadia Ferreira Izvor: Profimedia / Autor: Brian Friedman / Shutterstock Editorial / Profimedia