TRAUMATIČNO DJETINJSTVO

Bivša teen zvijezda šokirala novim priznanjem

06.06.2013 u 18:16

Bionic
Reading

Demi Lovato (20) je vrlo iskrena u svojim intervjuima, a nedavno je iznenadila mnoge otkrivši da je još kao sedmogodišnjakinja razmišljala o samoubojstvu

Demi je u najnovijem intervjuu za Rolling Stone kazala da je još kao djevojčica bila opsjednuta mišlju da se ubije, pa su je u školi natjerali potpisati ugovor kojim se obvezuje da si neće oduzeti život.

'Ravnatelj škole i moji roditelji bili su uplašeni da bih mogla dići ruku na sebe. Zato su me primorali potpisati ugovor, premda su bili svi u šoku da bi jednoj tako mladoj osobi takvo što moglo pasti na pamet', kaže Demi.

Pjevačica i glumica koja se vratila novim albumom nazvanim jednostavno 'Demi', ne krije da je imala problema bulimijom i anoreksijom, ovisnostima, samoozljeđivanjima, a godinama se borila i s bipolarnim poremećajem.

Priznala je da je na prethodnom albumu 'Unbroken' bila pod jakim utjecajem Rihanne, no kako kaže, shvatila je da je to bio krivi potez.

'Stvarno sam htjela zvučati kao Rihanna. Bila sam opčinjena njome, ali danas shvaćam da je to bila kriva procjena. Ja imam svoj stil', rekla je Demi koja se proslavila u Disneyjevoj seriji 'Sonny With A Chance'.