juliana awada

Nekada najljepša prva dama i danas izgleda senzacionalno: Prozirna haljina otkrivala je više nego skrivala

22.11.2022 u 09:01

Bionic
Reading

Tijekom suprugova predsjedničkog mandata Argentinka Juliana Awada slovila je za jednu od najbolje odjevenih, ali i najljepših prvih dama u svijetu, a danas oduševljava svojom pojavom i modnim izborima. U to će vas itekako uvjeriti ovaj stajling koji je servirala za odlazak na vjenčanje

Juliana Awada stigla je sa suprugom, bivšim predsjednikom Argentine Mauricijem Macrijem, na vjenčanje šogora Jorgea Macrija, također političara koji u Buenos Airesu uplovio u bračnu luku s novinarkom Marijom Belen Luduena.

Kako bi zablistala, ali da ipak ne zasjeni lijepu mladenku, odabrala je ekskluzivni dizajn dizajnerice Marije Gorof. Crna, samo naoko maksi haljina otkrivala je puno više nego što je skrivala, a 48-godišnja Juliana još je jednom dokazala svoj nepogrešiv osjećaj za stil, jer dubok dekolte i visok prorez u kombinaciji s prozirnim materijalom izgledali su senzacionalno.

Dizajnerica haljine za magazin CARAS otkrila je detalje stajlinga bivše prve dame Argentine. 'Duga haljina u crnom tonu izrađena je od potpuno izvezenog francuskog tila i ručno rađenih resica, u čije su rubove umetnuti nježni kristali. Tu su i dvostruki duboki V-izrez i izvanredni dugi šišmiš-rukavi. Struktura haljine prati figuru s dubokim središnjim otvorom', rekla je Gorof.

Uz prozirnu haljinu prekrivenu šljokicama Juliana je kombinirala crnu pismo-torbicu te klasične i elegantne sandale. Savršen spoj profinjene elegancije i blještavog glamura.

  • +6
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Julieta Ferrario / Zuma Press / Profimedia