NAJ FOTKA

Bila je usamljena na vjenčanju godine

26.05.2014 u 09:34

Bionic
Reading

Kim Kardashian i Kanye West vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Firenci u Italiji u krugu obitelji i prijatelja, potvrdili su njihovi glasnogovornici

U Forte di Belvedere, zdanju iz 16. stoljeća, okupilo se nekoliko stotina gostiju, no među njima nisu bili Jay-Z, koji je Kanyeu trebao biti kum, kao ni njegova supruga Beyonce. Anna Wintour, urednica američkog Voguea, koja je također dobila pozivnicu, ispričala se obiteljskim obavezama, navodi US Weekly.

Kimin mlađi brat Rob također nije prisustvovao sestrinu vjenčanju, već se nakon predsvadbenog partyja u Versajskoj palači vratio kući u Los Angeles.


Mladenka je nosila Givenchyjevu haljinu, koju je dizajnirao kreator te modne kuće Riccardo Tisci, inače dobar prijatelj para. Tisci je odjenuo i mladoženju te njihovu jedanaestomjesečnu kćerkicu North.

Kimin očuh Bruce Jenner pokćerku je otpratio do oltara, a starletina majka Chris nosila je malenu North. Kimine sestre Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie bile su djeveruše, a John Legend i Andrea Bocelli uz pratnju cijelog orkestra pjevali su na svečanosti.

Prekrasni vidikovac, zid od cvijeća od četiri metra, bijeli klavir i mnogo glamuroznih ljudi koji su im poželjeli sve najbolje.

U tome je uspjela i sestra Khloe koja je jedno vrijeme bila usamljena na terasi. Objavila je svoju fotografiju s leđa te se slikala na prekrasnoj terasi, a na talijanskom je dodala: 'E vissero felici e contenti...' (Živjeli sretno do kraja života).