MJESEČNI HOROSKOP

Bikovi će biti umiljati, Škorpioni otvoreni za novu ljubav, Ribe preuzimaju dominaciju u vezi, a Blizanci gube šarm

01.12.2018 u 15:20

Bionic
Reading

Posesivnost Bikova bit će odraz njihove nesigurnosti, no posvete li im partneri dovoljno pažnje i nježnosti, pretvorit će se u umiljato stvorenje. Blizanci neće biti šarmantni i duhoviti kao inače, a patit će i od manjka samopouzdanja. Boravak Venere u Škorpionu proljepšat će pripadnike ovog znaka i otvoriti za nova ljubavna iskustva, a inače inertne Ribe preuzet će dominantnu ulogu u vezi

Ovnovi će davati prednost smislenim i ozbiljnim vezama nad površnim kontaktima i flertom. Bit će vam važno da pored sebe imate nekoga tko vas razumije i tko će biti uz vas u teškim trenucima, a u danima oko 6. prosinca nekog takvog ćete i upoznati. Energija vam neće biti na uobičajenoj razini pa vam ni ambicije neće biti izražene kao inače.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će u vezi biti posesivni, ljubomorni i pomalo dramatični, no to će biti odraz vaše nesigurnosti. Uz malo partnerove pažnje postat ćete umiljato stvorenje koje uživa u primanju i davanju. Imat ćete koristi od financijskih ulaganja, a do novca ćete dolaziti i redovnim putem, svojim radom i trudom. Druga polovica mjeseca donosi uspjeh u poslovanju s inozemstvom.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima će nedostajati samopouzdanja da bi prišli onome tko im se sviđa, a možda je i tako bolje jer bi ionako ostavili loš dojam. Nakon 23. to se mijenja pa ćete postati nešto smjeliji u ophođenju sa suprotnim spolom. Prionite na obavljanje rutinskih poslova i izbjegavajte započinjanje novih projekata. Suočit ćete se s pravnim i birokratskim zavrzlamama koje će vas značajno usporiti u napretku.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Rakovima samcima je 4. prosinca fatalno poznanstvo. Blagdani provedeni u drugom gradu ili državi pružit će vam nezaboravne trenutke. Vaš trud i zalaganje neće biti neprimijećeni pa ćete u prvom dijelu mjeseca uživati podršku nadređenih. Nakon 22. borit ćete se s neučinkovitom birokracijom, administrativnim zadacima i nesposobnim suradnicima, što će vas usporiti u radu.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Članovi obitelji miješat će se Lavovima u vezu, što će prouzrokovati napetosti u odnosu s partnerom. Postavite se čvršće i dajte im do znanja da nećete tolerirati takvo ponašanje. Poslovni uspjeh doživjet će oni koji se bave nekom kreativnom oblašću, dizajnom ili modom. Dani oko 16. prosinca pogodni su za traženje novog radnog mjesta i prisustvovanje razgovoru za posao.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama će mjesec obilježiti izlasci, izleti i putovanja. Odlično ćete se zabavljati i upoznati nove ljude. Ako ste u vezi, borba za dominacijom unijet će nemir u odnos s dragim. Poslovne okolnosti bit će nepredvidljive. Mogli biste u posljednji čas odustati od nekog projekta. Razdoblje oko 23. prosinca bit će povoljno za rješavanje problema i smišljanje nove poslovne strategije.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će proširiti krug poznanika i dobro se zabavljati. Rado ćete pohađati društvene i kulturne događaje pa vam ovog mjeseca neće biti dosadno. Iskoristite prvi dio mjeseca za realizaciju važnih poslova i projekata. Osim što ćete uživati podršku okoline, bit ćete snalažljivi i usredotočeni pa vas nikakav problem neće izbaciti iz takta. U danima oko 23. pripremite se na kašnjenja, zastoje i neočekivane odgode.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni samci uživat će u koketiranju, a oko 14. prosinca vaše će srce osvojiti netko prema kome ćete osjećati snažnu strast i kemiju. Na poslu ćete se istaknuti kao netko tko je sposoban i inteligentan. Dobro ćete zarađivati, a vašu će financijsku situaciju poboljšati i isplata božićnice ili bonusa. Bit ćete iznimno lijepi i privlačni i bez posebnog truda. Pazite da se u vrijeme blagdana ne udebljate!

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će obnoviti odnos s nekim iz prošlosti. Neobavezno dopisivanje brzo će prerasti u nešto više pa biste se do kraja mjeseca mogli pomiriti i dati vašoj vezi novu priliku. Nesmotrenost i ishitrenost ometat će vas u izvršavanju zadataka. Razdoblje oko 21. moglo bi vam donijeti probleme s financijskim poslovanjem ili nekretninama.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će puno izlaziti i pritom upoznati mnoge zanimljive ljude, od kojih će neki ostati u vašem životu. Bit ćete uspješni u svemu čega se prihvatite, a druga polovica mjeseca donosi vam sjajne mogućnosti za napredovanje. Porast energije nakon 22. prosinca potaknut će vas da budete aktivniji i počnete se baviti sportom.

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će se previše truditi oko simpatije, što će ostaviti suprotan dojam od željenog. Pristupite joj radije kao prijatelj i dajte joj vremena da vas bolje upozna. Financijske prilike čitavog će mjeseca biti promjenjive, a to što je vrijeme darivanja neće nimalo pomoći situaciji. Nećete štedjeti kad je riječ o poklonima ili blagdanskoj gozbi pa biste novu godinu mogli dočekati u debelom minusu.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Ribama je nova ljubavna priča, a netko koga sretnete 23. ili 24. prosinca brzo će postati važan dio vašeg života. Zauzete Ribe preuzet će dominantnu ulogu u vezi i donositi odluke, što će se svidjeti partneru kojemu je ponekad znala smetati njihova inertnost. Nakon 12. doći će do manjeg pada koncentracije pa će vam biti teže usmjeriti pažnju na rad ili učenje, a i češće ćete raditi pogreške na poslu. Nećete se nimalo štedjeti, što će dovesti do stresa i premorenosti.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u prosincu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia