MODNA INSPIRACIJA

Bijele traperice ponovno su in: Evo kako ih nositi ovog ljeta

21.06.2018 u 11:33

Bionic
Reading

I najveće modne ikone ponekad zastanu nad idejom nošenja bijelih modela traperica koje mnoge žene smatraju izazovnima za nošenje. Na univerzalno pitanje kako ih nositi i pritom izgledati moderno pokušali su odgovoriti modni eksperti referirajući se na stajlinge stajliš djevojaka s Instagrama

Kako ističu modnih znalci, prvo pravilo kojeg se trebate pridržavati kad je riječ o kupnji bijelih traperica jest to da birate modele opuštenija kroja, poput ovosezonskih primjeraka s ravnim i kratko odrezanim nogavicama. Njihovim odabirom ove traperice djelovat će mnogo laskavije na liniju.

  • +6
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da su bijele traperice itekako dobrodošle u casual dnevnim kombinacijama dokazuje modni primjer Londončanke Lotte Williams koja je model širih nogavica do gležnja vješto kombinirala s takozvanom havajskom košuljom i popularnim tenisicama Gazelle njemačkog brenda Adidas.

A post shared by Lotte Williams (@asos_lotte) on

Ako želite istaknuti jednostavan par bijelih traperica, poigrajte se odabirom upečatljiva sakoa, obuće ili dodataka kao što je navedeno s lakoćom pošlo za rukom francuskoj modnoj blogerici s londonskom adresom, Camille Charriere i Frédérique Harrel.

Bijele traperice nisu isključivo namijenjene dnevnom stilu odijevanja o čemu dovoljno svjedoči stajling londonske modne blogerice Lindsey Holland koja je par bijelih traperica u trenu pretvorila u idealan večernji odabir uz sandale metalna odsjaja i zanimljivu bluzu na preklop.

S bijelim odjevnim komadima od glave do pete u ljetnim mjesecima nećete pogriješiti, a stajliš djevojka Brittany Bathgate dokazuje da kombinacija bijelih traperica, lanene košulje, obuće i dodataka u neutralnim tonovima izgleda besprijekorno.

💭

A post shared by Brittany Bathgate (@brittanybathgate) on