'NEVER SAY NEVER'

Bieberov film po zaradi prešišao i Jacksonov 'This Is It'

21.03.2011 u 11:28

Bionic
Reading

Film o teen zvijezdi Justinu Bieberu 'Nikad ne reci nikad' zaradio je dosad 72,2 milijuna dolara na američkom box officeu, prešavši i film o kralju popa Michaelu Jacksonu 'This Is It'

Biebs nije razočarao ni na velikom ekranu. Film o Justinu Bieberu 'Never Say Never' koji je režirao Jon M. Chu sjajno je prošao na američkom box officeu, iako takvi tematski filmovi o izvođačima obično ne prolaze dobro na tržištu.

Ipak, Jacksonov film drži rekord sa zaradom od 189,1 milijun dolara u inozemstvu, a ukupna zarada mu je 261,2 milijuna dolara.

Never Say Never je dosad zaradio 10,8 milijuna dolara na međunarodnoj blagajni, što je sasvim solidna svota obzirom da je npr. film o Jonas Brothers zaradio samo četiri milijuna dolara u inozemstvu, a Hannah Montana / Miley Cyrus: Best of Oba Worlds Concert Tour tek pet milijuna dolara (film o 'Hannah Montana' zaradio je 65 milijuna dolara u SAD-u).

Paramountovi insajderi vjeruju da bi film o Justinu Bieberu u konačnici mogao zaraditi 20 milijuna dolara u inozemstvu. Dosad je film najbolje prošao u Latinskoj Americi, gdje je, sudeći po svemu, najjača Biebsova baza fanova.

Film 'Never Say Never' prikazuje uspon 17-godišnjeg pjevača do vrha top ljestvica, a u prodaji se nedavno našao i istoimeni remiksirani album.