A TEK MU JE 18

Bieber savjetuje kako biti bolji u vezi

28.03.2012 u 15:01

Bionic
Reading

Iako je ovog mjeseca napunio tek 18 godina, Justin Bieber dijeli savjete o ljubavi i vezama. Pa što možemo naučiti od Biebsa?

Justin je nedavno predstavio svoj novi, ni ne sumnjamo, budući hit singl 'Boyfriend' kojim najavljuje novi album. Mladi pjevač uvjeren je da je super dečko svojoj djevojci Seleni Gomez (19), pa je odao nekoliko tajni uspjeha u intervjuu za E! News.

'Kako biste bili bolji u vezi, prvo se morate oboružati ogromnim strepljenjem. Osim toga, bitna je iskrenost. Ako nema toga, onda niste u dobroj vezi. Djevojke cijene kad ste otvoreni i ne lažete', rekao je Justin. Pjevač kaže da njega nije teško zavoljeti jer je ljubazan, nježan, strpljiv i drag.

Ipak, priznao je da su cure za njega još uvijek nepoznanica.

'Nekad mislite da ste nešto dobro rekli ili napravili. S curama nikad ne znate. One su za mene još nepoznanica. Još učim o vezama i ljubavi', kaže ovaj teen superstar.

Inače, 'Boyfriend' je već zasjeo na prvo mjesto iTunesa u Kanadi, Finskoj, Norveškoj, Švedskoj i Meksiku. Već pri prvim taktovima uočljiv je odmak od zvuka na koji smo naviknuli od Justina, za što su zaslužni producenti Mike Posner i MdL

S velikim se zanimanjem očekuje izlazak njegovog novog album pod nazivom 'Believe' koji će biti objavljen ovoga ljeta.

Dotad saznajte što o novom singlu kaže Justin: