U ŠIBENSKOM SOLARISU

Bianca Jagger svjedočila čistoći našeg mora

19.07.2013 u 16:02

  • +4

Bianca Jagger u Solarisu

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Bionic
Reading

Bianca Jagger, svjetska ambasadorica za ljudska prava te glasnogovornica eko udruge GUWAA svečano je dodijelila Solarisu Bijelu zastavu za čistoću podmorja

Bianca Jagger je pod okriljem Kristijana Curavića, hrvatskog i svjetskog rekordera na dah, svečano je uručila Solarisu Bijelu zastavu za čistoću podmorja.

Svečana dodjela odvijala se ispred Dalmatinskog Etno sela. Padobranac je sletio iz zraka i uručio Bijelu zastavu Bianci Jagger. Nakon toga, Bianca predaje zastavu Ivanu Mrvi, izvršnom direktoru Solaris Resorta. Nadalje, Ivan Mrva zastavu predaje zaposleniku ove hotelske kuće koji istu vješa na stup u neposrednoj blizini Pješčane plaže i diže ju u zrak.

Nakon podizanja zastave, Bianca Jagger, Ivan Mrva, Karistijan Curavić i Živana Podrug, predstavnica gradonačelnika Grada Šibenika, uputili su nekoliko rečenica medijima te svatko na svoj način iskazali značenje ove prestižne nagrade.

Bianca kao glasnogovornica GUWAA-e podržava eko manifestacije svih vrsta, sretna je što je ponovno u Hrvatskoj te se raduje što je dio ove važne ceremonije.