LOOK TJEDNA

Bezobrazno je zgodna u ovom šik stylingu

04.07.2016 u 11:40

  • +2

Olivia Culpo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Svestrana ljepotica, glumica, manekenka i bivša misica Olivia Culpo često oduševljava svojim stilom odijevanja, a kada u jednom outfitu odlično spoji nekoliko trendova, ne čudi to da je hvale i modni stručnjaci

Iako imaju novca, neke poznate zvijezde češće modno griješe nego što mogu biti inspiracija drugima. Glumica Olivia Culpo spada među rijetke slavne dame koje se znaju savršeno dotjerati čak i za šetnju gradom.

Mlada Olivia tako je sve oduševila odličnim urbanim i šik stylingom pa se našla na listi najbolje odjevenih ljepotica prošlog tjedna na poznatom portalu Who What Wear

Romantičnu bluzu na točkice, koja otkriva gola ramena, nekadašnja misica spojila je s hit culotticama od trapera i dodala im popularne natikače. Od bluze do hlača i natikača - sve su to trendi komadi iz kojih se ne skidaju mnogobrojne zvijezde, a zgodna Olivia uspješno ih je spojila u savršen street styling pa ne čudi to da se našla na listi outfita koje vrijedi kopirati ili barem u njima potražiti inspiraciju za ljetne kombinacije.

Vrijeme je sniženja pa stignete odabrati koju od ovih hit krpica ili natikača po vrlo povoljnim cijenama, a gotovo svi high street brendovi imaju u ponudi lijepe topove, bluze i haljine koji otkrivaju ramena, baš kao i culotte hlače.

Natikače je na listu najpoželjnije modne obuće vratio Gucci, čiji je model Sylvia osvojio brojne trendseterice i ljubiteljice mode, a zatim su ih ostali počeli kopirati, kako to uvijek biva sa svim hit komadima u svijetu mode.