MUDRO ODABIRE ODJEĆU

Bez konkurencije: Lijepa kraljica mamac je za poglede u efektnoj haljini idealnoj za sve prigode

07.07.2019 u 12:11

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske još jednom je dokazala da nema konkurenciju kada je u pitanju mudar odabir odjeće. Lijepa kraljica najčešće odabire poslovne, a istovremeno vrlo ženstvene haljine, suknje, bluze i hlače, koje može uvijek iznova isfurati za razne prigode. Jednu takvu haljinu kraljica je nosila na seminaru o roditeljskom obrazovanju u Međunarodnom centru za istraživanje španjolskog jezika u gradiću San Millan de la Cogolla

Kraljica Letizia od Španjolske prisustvovala je zatvaranju drugog seminara o roditeljskom obrazovanju u Međunarodnom centru za istraživanje španjolskog jezika u gradiću San Millan de la Cogolla, gdje je stigla bez pratnje supruga, kralja Filipa VI., s kojim dijeli dvije kćeri, princeze Leonor i Infantu Sofiju.

46-godišnja kraljica izazvala je veliku pažnju španjolskih, ali i svjetskih medija, pojavivši se u prekrasnoj ljetnoj kombinaciji, idealnoj za tople dane, ali i raznorazne prigode. Bivša novinarka, koja se nakon burnog razvoda s prvim suprugom odlučila skrasiti s kraljem Filipom VI., vjenčavši se 2004. godine u Katedrali Gospe od Almudene u Madridu, odabrala je za ovo službeno događanje efektnu crvenu haljinu midi kroja i širokih tričetvrt rukava.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lepršavu haljinu s potpisom dizajnera Adolfa Domíngueza, koju krasi popularni cvjetni uzorak, Letizia je upotpunila nude prljavobijelim salonkama s potpisom omiljenog španjolskog brenda Magrit i torbicom u istoj boji te nakitom brenda Yanes.

Lijepa kraljica vrlo dobro zna kako odjećom privući pažnju uz minimalno truda. Efektna haljina odličan je odabir kada zatopli jer se bez problema može isfurati na sto načina i u sto različitih prigoda. Sve ovisi o tome kojim cipelama i modnim dodacima planirate upotpuniti stajling.

Ova bi haljina odlično izgledala i da ju je kraljica odlučila isfurati na tenisice ili ravne sandale, no zbog svoje titule i prirode posla lijepa kraljica gotovo uvijek odabire visoke pete.

  • +18
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, kraljica Letizia je poznata po tome što podržava španjolske dizajnere, a ne libi se nositi ni komade s potpisom španjolskih high street brendova kao što su Mango i Zara te je jedna od rijetkih članica kraljevske obitelji koja odjeću odabire vrlo mudro i smisleno, kako bi je mogla nositi dugi niz godina i u raznim situacijama.

  • +22
Španjolska kraljica Letizia s obitelji odmara u Palma de Mallorci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia