UDOBNO I TOPLO

Bez greške: Selena Gomez uspješno spojila dva najpoželjnija zimska komada

21.01.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Selena Gomez, glazbenica, glumica, producentica i poduzetnica koja je uspješno lansirala prošle godine svoju kozmetičku liniju 'Rare Beauty'

Iako je njezina kozmetička linija naišla na odličan feedback, bivša Disneyjeva teen zvijezda koja se proslavila ulogom u seriji 'Wizards of Waverly Place', ne planira zapostaviti svoju glumačku karijeru pa ovih dana u New Yorku pod strogim epidemiološkim mjerama zbog globalne pandemija marljivo radi na svom novom projektu, seriji 'Only Murders in the Building'.

Tamnokosa ljepotica meksičkih korijena koja je svojedobno bila u vezi s problematičnim glazbenikom Justinom Bieberom, prošetala se u pauzi na setu u još jednom stajlingu idealnom za prohladni njujorški siječanj.

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa brineta odlično je spojila dva najvruća komada ove sezone: udobnu i toplu pufericu s potpisom poznatog brenda Canada Goose s podjednako omraženim i omiljenim zimskim čizmama, toplim Uggsicama oko kojih se godinama lome koplja.

Simpatična Selena zimski se look zaokružila i trenirkom, nesumnjivo najpopularnijim odjevnim komadom tijekom globalne pandemije u upečatljivoj žutoj nijansi.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, upravo je Lyst, najpoznatija modna tražilica na svijetu pokazala kako popularnost čizama Ugg samo raste. Koliko su uggsice popularne potvrdio je i godišnji izvještaj modne tražilice Lyst za 2020. godinu. Kultne čizme od ovčjeg krzna pokazale su se jednim od najtraženijih modnih komada s potpisom američke kompanije Ugg Australia, a ostvaruju čak 95 tisuća pretraživanja mjesečno.

I dok se Selena odlučila za nešto viši model uggsica, niska varijanta tzv. Classic Ultra Mini koji dolazi u pet boja čija je cijena oko 1.135 kuna, novi je hit među trendsetericama pa su ih već u svoje stajlinge uklopile Kendall Jenner, Irina Shayk...