VRUĆE, VRUĆE LJETO

Beyonce, Rihanna i Irina u badićima uljepšat će vam dan

15.07.2014 u 14:21

  • +12

Slavne ljepotice hvale se slikama u badiću

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ljeto nam se vratilo, a slika lijepih žena u kupaćim kostimima nikada dosta. Svoje fotografije u seksi badićima s plaža diljem svijeta objavljuju i slavne ljepotice. Rihanna, Bar Refaeli, Emily Ratajkowski, Beyonce, Irina Shayk - popis je dugačak, a slike predobre

Sve više slavnih ljepotica sa svojim obožavateljima želi podijeliti i najintimnije trenutke, a među njima su i slike s ljetovanja, na kojima u potpuno opuštenim izdanjima pokazuju koliko uživaju i koliko dobro izgledaju.

Sliku u badiću objavila je i Selena Gomez. ‘Ponovno skupljam snagu... jedva čekam da vam pokažem gdje sam sve bila. Puno vas volim!‘, napisala je uz fotku na kojoj pozira u vrućem bikiniju.


Najvrednija ljepotica, koja svoj profil na Instagramu redovito osvježava novim seksi fotografijama, svakako je Rihanna. I dok je pjevačica na svim fotografijama izrazito seksi i trudi se pozama naglasiti svoju strastvenu stranu, druge su ljepotice više razigrane i pokazuju svoju nevinu, dječju stranu.

Jedna od njih je i Bar Refaeli, manekenka koja objavljuje slike na kojima uživa u skokovima kao malo dijete. 'Nevine' fotkice ima i Miranda Kerr, a njihova kolegica, zanosna Irina Shayk naglašava svoj seksipil. Gornji dio bikinija prekriva joj tek bradavice i naglašava obline.

U svakom slučaju, obožavatelji su oduševljeni novim trendom kojem nisu odoljele ni najslavnije žene svijeta. Kad se već trude da tako dobro izgledaju, zašto to ne bi i pokazale?