TRBUŠČIĆU NI TRAGA

Besprijekorna linija: Lijepa Kate Middleton izgleda kao da nije trudna ni dana

28.11.2017 u 18:11

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton u travnju očekuju prinovu, no iako je lijepa vojvotkinja ušla u peti mjesec trudnoće, njezin se trudnički trbuščić jedva nazire, a sasvim sigurno bi joj mnoge žene pozavidjele na besprijekornoj liniji

Nakon što se riješila mučnina, Kate Middleton vratila se službenim dužnostima te je posjetila The Foundling muzej u Londonu. Ovo je ujedno i vojvotkinjino prvo pojavljivanje u javnosti, otkako su princ Harry i Meghan Markle objavili zaruke.

Lijepa Kate Middleton našla se na tapeti medija, nakon što je pažnju novinara okupirala njezina buduća šogorica, glumica Meghan Markle koja će se u proljeće 2018. udati za princa Harryja. Mediji su odmah usporedili Kate i Meghan te američku glumicu izdvojili kao uvjerljivu pobjednicu kada je moda u pitanju.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim činjenice da se Meghan izdvaja po svojoj egzotičnoj ljepoti i ljubavi prema humanitarnom radu koji je povezuje s obožavanom princezom Dijanom, Kate je dobila oštru konkurenciju kada je u pitanju pojavnost i slaganje modnih kombinacija, zbog čega će morati poraditi na svom stilu kojeg mnogi kritičari nazivaju elegantnim, ali dosadnim.

#katemiddleton

A post shared by Best event and street style ✨ (@ccelebritynews) on

No ono što se definitivno ne može poreći lijepoj vojvotkinji od Cambridgea je besprijekorna linija, unatoč činjenici da je već zakoračila u peti mjesec trudnoće. Slavna ljepotica za javno pojavljivanje u muzeju odabrala je elegantnu visoko rezanu haljinu 'A' kroja i točkastog uzorka koja je prikrila ljepotičin trudnički trbuščić i naglasila njezin tanašan struk.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jednostavnu haljinu s retro prizvukom potpisuje američka dizajnerica Kate Spade, a vojvotkinja ju je začinila bordo modnim detaljima - Gianvito Rossi štiklama i 'clutch' torbicom te decentnim nakitom.