MODNE IKONE DANAŠNJICE

Kate Middleton ima opaku konkurenciju: Sad svi žele izgledati poput lijepe Meghan

28.11.2017 u 13:42

Bionic
Reading

'Efekt Meghan', zgodne zaručnice princa Harryja, o kojem pišu svjetski mediji, već se počeo događati pa su se svi raspisali o tome kako se i prodaja sunčanih naočala brenda Finlay & Co, koje je nosila atraktivna brineta, povećala za nevjerojatnih 1000 posto

Baš poput svoje buduće šogorice Kate Middleton, koja je danas modni uzor mnogim ženama i djevojkama, Meghan Markle, čije su zaruke s princem Harryjem izazvale veliko zanimanje medija, polako gradi status nove modne ikone.  

Meghanine cool naočale bezvremenskog dizajna, čija je cijena oko 180 dolara, trenutačno su rasprodane do 31. siječnja 2018., no srećom dostupne su u pet različitih boja koje se također odlično uklapaju u svaki stajling.

Nije nikakva tajna to da se sve što je vojvotkinja od Cambridgea nosila prodalo neviđenom brzinom, a čini se da je dobila dostojnu konkurenciju u lijepoj glumici, rođenoj u obitelji Afroamerikanke i bijelca.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Nakon što se Meghan prvi put pojavila u javnosti s princem, u rujnu na Invictus Games u Kanadi, svi su poludjeli za ženstvenom haljinom i rokerskom jaknom u boji vina brenda Mackage koju je tada nosila. Atraktivna Amerikanka nazočila je tada sportskim igrama koje je pokrenuo njezin kraljevski dečko, a sada budući suprug, prije tri godine, prvi put kao njegova službena pratnja. Kako nisu bili službeno zaručeni, Meghan i princ nisu mogli sjediti skupa.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin je pak zaručnički stajling ponovno bio na meti modnih zaljubljenica jer je elegantna Amerikanka izgledala neodoljivo u bijelom kaputu s remenom kanadskog brenda Line The Label, zelenoj haljini P.A.R.O.S.H i efektnim cipelama na vezanje Aquazzura.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kanadski je brend poznat po svojem klasičnom i ženstvenom dizajnu, pokrenuli su ga 2000. John Muscat i Jennifer Wells, a dosad su njihovu odjeću nosile između ostalih Sarah Jessica Parker, Oprah, Jennifer Garner, Kate Bosworth, Jessica Biel i Taylor Swift.

'Meghan njeguje chic, ali vrlo pristupačan stil s kojim se mogu poistovjetiti brojne žene, stoga nije nikakvo iznenađenje to da mnoge od njih žele rekreirati njezin izgled', rekla je za lijepu zaručnicu princa Harryja dizajnerica Sarah Flint.