Swami Jyothirmayah

Besplatno predavanje i radionice za poboljšanje kvalitete života s karizmatičnim yogijem

17.10.2017 u 16:18

Bionic
Reading

Svjetski poznati učitelj i iscjelitelj Swami Jyothirmayah ponovno je u Hrvatskoj. U hotelu Dubrovnik u Zagrebu održat će u četvrtak, 19. listopada, besplatno predavanje 'Zaroni duboko u meditaciju s indijskim yogijem' s početkom u 19 sati

Swami Jyothirmayah cijenjeni je učitelj meditacije i yoge iz Indije. Odrastao je u kršćanskoj obitelji, a kao dijete proučavao je Bibliju s neobičnom pažnjom. Niz godina obrazuje se kroz podučavanje programa za unaprjeđenje kvalitete života.

Jedan je od najbližih suradnika Sri Sri Ravi Shankara, utemeljitelja Art of Living fondacije, obrazovne, neprofitne i nevladine organizacije, te najveće volonterske organizacije aktivne u preko 150 zemalja svijeta. 

Swami je titula koja se daje onima što su postigli viša stanja svijesti. Swami na sanskrtu znači onaj koji je utvrđen u sebi; to je osoba koja je posvetila život najvišem duhovnom ostvarenju i nesebičnom služenju drugima. 

U svojim prethodnim posjetima diljem Hrvatske, Swamijeva predavanja je posjetilo preko 2000 ljudi.

Sa Swamijem se možete susresti i na trodnevnim Happiness Program radionicama u Zagrebu (20. - 22. listopada) i Splitu (23. – 25. listopada).