UMIJEĆE ŽIVLJENJA

Besplatna antistres radionica za nezaposlene

23.03.2012 u 14:11

Bionic
Reading

Nezaposlenost je jedan od najvećih ekonomskih, socijalnih i psiholoških problema današnje Hrvatske. Utječe na zdravlje pojedinca, obitelji i društva u cjelini. Stoga udruga Umijeće življenja organizira besplatne antistres radionice za nezaposlene

Dugotrajna nezaposlenost utječe na gubitak samopouzdanja, sklonost ovisnostima, depresiji i poremećajima raspoloženja, što dovodi i do veće sklonosti obolijevanju od kroničnih bolesti.

Antistresna radionica osposobljava pojedinca paketom efikasnih vježbi koje može samostalno upotrebljavati kod kuće kao i grupnu podršku te mogućnost volonterskog i konstruktivnog djelovanja u zajednici.

Cilj ovog projekta je dati svoj doprinos društvu oko sebe. Radi se o potpuno besplatnom volonterskom radu educiranih voditelja. Radionice će se održavati u Zagrebu, Čakovcu, Varaždinu, Zadru i Splitu, a organizirat će ih i provoditi podružnice organizacije.

Zahvaljujući podršci Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, letke o ovom programu krajem idućeg tjedna možete pronaći u svim podružnicama HZZ-a u Hrvatskoj gdje se program održava. Sve detaljnije informacije o terminima i mjestu održavanja programa možete pronaći na web stranici www.umijecezivljenja.hr