MLAĐE JE SLAĐE

Bare ljubi aktualnu Miss Josipu Kusić

11.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Popularni roker Goran Bare u vezi je sa 21-godišnjom Miss Hrvatske Josipom Kusić, s kojom se upoznao u listopadu prošle godine u jednom kafiću u Zapruđu

Nova ljubav vinkovačkog rokera Gorana Bare više nije tajna. Još krajem siječnja Bare je u intervjuu kazao da je riječ o mladoj, neiskvarenoj i simpatičnoj djevojci s kojom mu je lijepo, no tada još nije htio otkriti o kome je riječ.

Njegova nova odabranica je 21-godišnja aktualna Miss Hrvatske Josipa Kusić koja je na upit o toj vezi ostala tajanstvena. 'Poznajem njega i njegovu grupu, a s obzirom na to da sam i sama boem u duši, obožavam njegovu glazbu. Svirala sam bas gitaru u jednoj rock grupi kao srednjoškolka. Više volim pričati o brodovima i automobilima nego o šminki i odjeći. Priče o svojoj vezi s njim ne želim komentirati ', rekla je Josipa za tjednik Story.

Bare i lijepa misica poznaju se od listopada, a navodno je sve počelo u jednom kafiću u Zapruđu. 'Josipu sam upoznao slučajno u jednom kafiću dok sam davao intervju. Pitala me može li ići s bendom na koncert u Varaždin, a ja sam joj rekao: Naravno! Išli smo svojim kombijem, dobro se zabavili i potom se vratili u Zagreb', ispričao je Bare.

Nakon koncerta, Bare kaže da se s Josipom vidio tek četiri-pet puta i da su svaki put lijepo razgovarali. 'Ona je lijepa, pametna, ali ipak pomalo naivna', rekao je Bare o Josipi, djevojci čiji opis podsjeća baš na curu o kojoj je pričao krajem siječnja.