PLEŠE, ALI I JEDE

Barbara Radulović priznala da se udebljala

23.11.2012 u 09:48

Bionic
Reading

Svestrana voditeljica Barbara Radulović pojavila se u rock chic izdanju, sva u crnim krpicama sa zip zatvaračima i zakovicama, na modnoj večeri održanoj u četvrtak navečer u Zagrebu. Otkrila nam je ponešto o svom usponu u plesnim vodama

Barbara Radulović, zvijezda i jedna od favoritkinja za pobjedu u ovogodišnjem 'Plesu sa zvijezdama', priznala je da joj je ovaj angažman poprilično mukotrpan.

'Naporno mi je s obzirom da radim svaki dan do pet popodne i nakon toga jurim na treninge. No pozitivna sam, idem do kraja zgurati koliko mogu i dati sve od sebe', optimistica je Barbara.

Najvećom konkurencijom, kaže, smatra Anu Begić jer joj se jako sviđa ono što i kako radi, a odličan joj je i Saša Lozar. 'Mislim da su sve bolji i bolji i uživam ih gledati', kaže lijepa brineta.

Lagala bi, kaže, kad bi rekla da se ne bi voljela vidjeti u finalu, ali još ne gleda tako daleko. Na upit jesu li se dogodile neke čudesne promjene u njezinoj figuri s obzirom na pošteno znojenje vježbanjem, Barbara se slatko nasmijala: 'Ja sam valjda jedina osoba među plesnim kolegama koja se udebljala - dobila sam dvije kile! Naime kad sam krenula u sve ovo, bila sam u nekom razdoblju kad sam smršavila i valjda sam se nekako oporavila, krenula jesti. Moj partner Robert kaže da to osjeća kad me digne i kad me nosi…'

U jesenski šoping zbog količine posla uopće nije stigla, ali se veseli sniženjima.