zaštitno lice HRT-a

Barbara Kolar svojim izdanjem mnoge podsjetila na vrckavu pjevačicu koja sjedi u žiriju showa 'Zvijezde pjevaju': Fanovi kažu da joj haljina nije 'skinula' godine

10.10.2020 u 23:27

Bionic
Reading

U subotnjem izdanju HRT-ovog zabavnog showa jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica opet je publiku pred malim ekranima još jednom je očarala svojim šarmom, ležernim vođenjem i perfektnom dikcijom. Ovog puta svoju liniju, kojoj se mnogi dive pokazala je u bijeloj, lepršavoj kreaciji

Barbara Kolar iznova osvaja gledatelje besprijekornim voditeljskim stilom, ali i figurom koju je dovela do savršenstva. Ove subote kostimografkinja showa 'Zvijezde pjevaju' Sanja Šeler namijenila joj je dugu bijelu haljinu s volanima i crnim uzorkom stranog dizajnerskog brenda koja je istaknula njezin tanki struk.

U emisiji 'Zvijezde pjevaju' na prvi pogled mnoge je podsjetila na pjevačicu i članicu žirija 'Zvijezde pjevaju' Danijelu Martinović koja uglavnom ima decentnu šminku, podignutu kosu s kovrčavim pramenovima uz lice, ali i slične kreacije od tila, čipke, svile s puf rukavima kakve često zna nositi.

'Barbara izgleda kao Danijela u ovoj zatvorenoj haljini', primijetili su gledatelji. Mnogim fanovima na društvenim mrežama svidio se Barbarin look a bilo je i komentara poput: 'Haljina je prelijepa, no voditeljici nije 'skinula' godine.

Inače, uoči subotnjeg showa Barbara je na Instagramu imala simpatičnu objavu. 'Uvijek glasam za emisije uživo. Ali, ima i snimljeni sadržaj svojih prednosti - možeš u subotu popodne pretjerati s grahom i kotlovinom', napisala je na sebi svojstven duhoviti način pored fotografije na kojoj je možemo vidjeti u neuobičajenom, sportskom izdanju.