savršeno joj pristaje

Bajka na crvenom tepihu: Nicole Kidman otkrila zbog koje se haljine i danas osjeća kao Pepeljuga

26.07.2019 u 10:43

Bionic
Reading

Zahvaljujući mnoštvu besprijekornih izdanja na svečanim događanjima, slavna oskarovka Nicole Kidman s godinama je osigurala titulu kraljice crvenih tepiha, a u osobnom eseju napisanom za poznati modni magazin Harper's Bazaar, 52- godišnja Australka između ostalog otkrila je u kojoj se haljini osjećala posebno bajkovito

U sezonama nagrada, slavna Nicole Kidman redovito se nalazi na samom vrhu listi najbolje odjevenih dama na crvenom tepihu, a u vlastitom eseju objavljenom na stranicama magazina Harper's Bazaar otkrila je koju haljinu do danas smatra najboljom, a riječ je o kraljevski plavoj haljini s potpisom Armani Privé koju je imala priliku nositi 2018. godine na crvenom tepihu dodjele nagrada Oskar.

Te godine Kidman nije bila nominirana niti u jednoj kategoriji, što je njezino iskustvo hoda na oskarovskom crvenom tepihu učinilo posve drukčijim.

'Kada ste nominirani za prestižnu filmsku nagradu, vrlo ste emocionalni, no dolazak na dodjelu u ulozi prezenterice jednostavno je bilo zabavno', otkriva Kidman referirajući se na prošlogodišnje izdanje svečane dodjele Oskara.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Usprkos korzetnom gornjem dijelu i golemim, strukturiranim detaljem mašne koji se nalazio na spomenutoj kreaciji, Nicole je izjavila kako je bila 'nevjerojatno' udobna.

Govoreći o dizajnerskom timu brenda Armani Privé Kimdna je istaknula kako su posebnu pažnju posvetili detaljima poput mašne i kako ju najbolje istaknuti na način da dopušta nesmetano kretanje i sjedenje na četverosatnoj ceremoniji dodjele nagrada.

'Uoči dodjele bila su potrebna samo dva sastanka s dizajnerskim timom kako bih isprobala kreaciju jer jako dobro poznaju moje tijelo', naglasila je Kidman dodavši kako ju isprobavanje kreacija neodoljivo podsjeća na djetinjstvo u Sidneyju kada je isprobavala haljine koje je sašila majka.

Dolazak na svečane dodjele nagrada Kidman je u spomenutom eseju nazvala bajkovitim aspektom svoje karijere zahvaljujući mogućnosti nošenja raskošnih, dizajnerskih kreacija iz kolekcija visoke mode, a također je priznala kako su dodjele nagrada izvrsna prilika da se napokon upoznate sa svojim idolima.

  • +10
Nicole Kidman - kraljica crvenog tepiha u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon stvaranja bajkovitog modnog trenutka na crvenom tepihu, Nicole Kidman obično odlazi doma istovremeno izbjegavajući tradicionalne zabave.

'Kada dođem doma, nošenu kreaciju tretiram kao umjetnost. Trudim se pažljivo ju spakirati i vratiti njezinom tvorcu', otkriva Kidman.