DO 20 POSTO MANJE CIJENE

Avonovi proizvodi dostupni po trajno nižim cijenama

27.01.2012 u 14:26

Bionic
Reading

Kozmetička kuća Avon najavila je trajno sniženje cijena. Tako će Avonovi najpopularniji proizvodi označeni vizualom Trajno niža cijena biti dostupni uz popuste do 20 posto. Sniženje cijena proizvoda iz linija Avon Color i Color Trend počinje već u veljači, u katalogu kampanje 3, dok će sniženja proizvoda iz linija Solutions Body, Anew te Avon Naturals uslijediti u kampanjama 4, 5 i 6

Osim popusta, kampanju 3 obilježit će i promjene u dizajnu kataloga, dostupnog i u elektroničkoj verziji na www.avon.hr.

'Već nekoliko godina veliki tim stručnjaka radi na novom izdanju Avonovog kataloga. Testirali smo različite ideje, poslušali mišljenja Avon Ladies i naših korisnika pa novi katalog izgleda poput modnog časopisa te pretvara kupnju u potpuno novo iskustvo. Istovremeno, nižim cijenama Avon želi postati konkurentniji na tržištu, ali i svojim korisnicima omogućiti povoljnu te kvalitetnu kupnju svih kozmetičkih potrepština na jednom mjestu. Upravo su naši korisnici – uz Avon Ladies – ono što ovu kompaniju kroz 125 godina postojanja čini tako velikom', rekla je Lucija Josipović, Avonova voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.

Kad je riječ o promjenama u dizajnu Avonovog kataloga, uz izmijenjeni izgled naslovnica, uvedene su i nove rubrike pa je jednostavno upoznati najtraženije Avonove proizvode u rubrici Avon voli, za sve ljubitelje mirisa tu su stranice s nazivom Mirisni butik, dok je pripadnicima jačeg spola namijenjen kutak Samo za muškarce. Dodane su i rubrike Make-up studio, Modni trendovi, Studio savršene kose, Spa za kožu te Spa za tijelo.

Posebni savjeti za ljepotu Avonovih stručnjaka olakšat će odabir nijansi i boja ruževa, sjenila ili lakova za nokte, dok je uz e-katalog bilo koji proizvod moguće naručiti iz dnevne sobe.