PRELIJEPA CHLOE

Australka hrvatskih korijena je Rimmelov model godine

15.11.2011 u 11:55

Bionic
Reading

Prelijepa 13-godišnja Chloe Glassie proglašena je Rimmelovim modelom godine, a lijepa je Australka na natjecanju istaknula da vuče korijene iz Irske, Hrvatske i Oceanije

Mladoj manekenskoj nadi, ako je suditi prema njezinim prethodnicama, smiješi se uspješna karijera. Naime, na istom su natjecanju karijeru modela započele Abbey Lee Kershaw, Catherine McNeil i Ruby Rose.

Chloe Glassie već će u prosincu krasiti naslovnicu Rimmelovog časopisa, a dobit će i dvogodišnji ugovor s tom renomiranom kozmetičkom kućom te mogućnost suradnje s nekom njujorškom modnom agencijom.

'Nema sumnje da Chloe posjeduje potrebne kvalitete, ona je pouzdana i posjeduje vitalan, svjež i drugačiji look. To je prekrasan uspjeh za svaku od djevojaka te želimo Chloe sreću', izjavila je Sarah Tarca, koja je sudjelovala u organizaciji izbora.

'Volim se fotografirati i šetati pistama u raznoj odjeći', rekla je 178 centimetara visoka djevojka iz iz Kellyville Ridgea iz sjevernog Sydneyja koja nikada nije krila to da želi biti model.