ALESSANDRA AMBROSIO

Atraktivna Brazilka ne skida se iz natikača koje ili volite ili mrzite

19.05.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih brazilskih manekenki i bivša Victorijina anđelica Alessandra Ambrosio svakim pojavljivanjem u javnosti uspijeva osigurati posebnu pozornost, a proteklog vikenda navedeno joj je ponovno pošlo za rukom u društvu dečka, Talijana Nicola Oddija

Predah od izolacije usred pandemije koronavirusa slavna 39-godišnja brineta i njezin odabranik odlučili su iskoristiti za šetnju gradskom četvrti Venice Beach u Los Angelesu, tijekom koje su se uspjeli počastiti i pizzom.

Poznata po ljubavi prema odjevnim komadima inspiriranim boho stilom odijevanja, slavna brineta rođena u Brazilu ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju. Ovaj specifičan stil odijevanja, koji veliku popularnost tradicionalno bilježi u ljetnim mjesecima, Alessandra je ovoga puta istaknula efektnim kardiganom s dodatkom resica i zanimljivim uzorkom palminog lišća.

  • +3
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o modelu s potpisom talijanskog brenda Alanui, čiji je direktor i osnivač upravo Alessandrin odabranik Nicolo Oddi.

Ispod efektnog kardigana poznata Brazilka nosila je bijelu inačicu omiljenih vrućih hlačica uz bež top, da bi cjelokupno izdanje zaokružila maskom na licu s uzorkom paisley i bijelom inačicom anatomskih natikača s potpisom njemačkog brenda Birkenstock.

  • +5
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: VESP/BIAG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upravo je prepoznatljiv model natikača Arizona s potpisom Birkenstock jedan od omiljenijih odabira slavne Brazilke u jeku pandemije, što je imala priliku potvrditi u nekoliko navrata, a već nekoliko uzastopnih sezona svjedoci smo njihove velike modne popularnosti.

Statistika pokazuje da je 2018. godine prodano čak 25 milijuna sandala Birkenstock, što je i više nego dovoljan pokazatelj koliko su omiljene i relevantne na modnoj sceni.