ZGODNA TENISAČICA

Atraktivna Ana Ivanović otkriva tajne svoje ljepote

01.09.2015 u 11:28

Bionic
Reading

Atraktivna tenisačica Ana Ivanović, osim svojim teniskim uspjesima i burnim ljubavnim životom, pozornost privlači i prirodnom ljepotom. Za Yahoo! Beauty zgodna sportašica, koja je u vezi s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, otkrila je svoje beauty trikove

Lijepa srpska tenisačica kaže da je najbolji savjet koji je ikad čula dobila od svoje majke koja joj je savjetovala obavezno korištenje krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom.

'Koristim kreme s visokim UV faktorom otkad sam kao djevojčica krenula po svjetskim turnirima. To je savjet koji mi je dala moja mama i ja ga se držim godinama. Mnogi griješe kad kremu za sunčanje koriste samo za lice i ruke, a zaborave je nanijeti na uši, usne ili vrat gdje je koža vrlo osjetljiva. Naučila sam to kad sam bila u Australiji gdje su svi vrlo osviješteni o štetnosti UV zračenja', rekla je Ana Ivanović koja je i zaštitno lice proizvoda namijenjenog zaštiti od sunca - WetForce Sun Protection luksuznog japanskog kozmetičkog brenda Shiseido čija je svjetska ambasadorica.


Osim što kožu redovito štiti od sunca, lijepa Ana nastoji piti puno vode, piše Yahoo! Beauty.

'To je vrlo bitno za zdravlje, ali i ljepotu, osobito ako često putujete avionima u kojima je zrak vrlo suh', kaže.

Što se tiče preparativne kozmetike, Ana ne može živjeti bez kreme Elizabeth Arden 8-Hour, a kako joj duga kosa ne bi smetala u igri, obično splete pletenicu.

'Kad sam na terenu, stavim balzam za usne i vrlo malo make-upa. U tim trenucima mi je najmanja briga kako izgledam. Fokusirana sam isključivo na igru. Najvažnije mi je da mi ništa ne smeta na licu pa se pletenica pokazala kao najbolje rješenje za takve situacije. Kako se ne bi raspala, nanesem puno laka ili nekog proizvoda za kosu', rekla je Ana.


Po mnogima jedna od najljepših sportašica voli uskladiti lak za nokte s odjećom koju nosi, a kako kaže, primijetila je da se na terenu sve više pozornosti pridaje izgledu.

'Mislim da neki, neću ih imenovati, zbilja dosta pretjeruju. Na terenu ste radi igre, to bi trebalo biti najvažnije', rekla je Ana koja priznaje da ne može odoljeti sočnom hamburgeru, sladoledu, čokoladnom souffleu ili pizzi.

Kao žene kojima se divi i čiji stil iznimno cijeni navela je Blake Lively i Meryl Streep, a kao svoj sportski uzor legendarnu Moniku Seleš.