ASHTONOVA LJUBAVNICA:

'Ashton je jako izdržljiv, vodili smo ljubav dva sata'

12.10.2011 u 13:48

Bionic
Reading

Mlada recepcionarka je pohvalila Ashtona zbog izdržljivosti i kvantitete

Ashton je jako izdržljiv i dobar u krevetu. Sve se činilo tako prirodno. Dobro smo se zabavljali', ispričala je Sara Leal, Ashtonova ljubavnica koju medijska pažnja jako zabavlja.

Zgodna recepcionarka Sara Leal dobila je svojih pet minuta slave i za britanski The Sun otkrila detalje afere s Ashtonom Kutcherom. Sara je ispričala da je s glumcem dvaput imala spolne odnose u jednoj večeri te tvrdi kako se između njih dvoje ništa ne bi dogodilo da je znala da je u sretnom braku.

'Ne pratim slavne parove pa nisam ni znala da je oženjen, a kamoli da mu je godišnjica braka', tvrdi 22-godišnja plavuša te priznaje da je privlačnost između nje i zvijezde serije 'Dva i pol muškarca' bila jaka.

'Seks je bio odličan, trajao je dva sata', ispričala je Leal

Kutchera je, otkriva, upoznala istu večer u hotelu Hard Rock. Glumac je odsjeo u apartmanu do njezinog te su se družili u većoj grupi ljudi. Kada je većina otišla, Ashton je pozvao Saru i njenu prijateljicu Martu Borzuchowski da mu se pridruže u jacuzziju.

'Bili smo goli, a Ashton je bio jako seksi', priznala je recepcionarka. Njena prijateljica upitala je glumca zar nije oženjen, a on je odgovorio da više ne živi sa suprugom.