ODMOR S NAJMILIJIMA

Anu Ivanović i Bastiana Schweinsteigera paparazzi uslikali na jahti: Srpska tenisačica pokazala istesanu figuru u bikiniju

19.06.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Slavni sportski par, srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger plijene pažnju paparazza otkako su stigli u Mallorcu na ljetovanje. Osim starijeg sina Luke, kojeg par nerado pokazuje svijetu, javnost je sada imala prilike vidjeti i istesanu figuru lijepe tenisačice samo deset mjeseci nakon drugog poroda

Njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger i proslavljena srpska tenisačica Ana Ivanović iskoristili su prve tople dane za bijeg na more. Za svoju destinaciju odabrali su prekrasnu Mallorcu, a iako su željeli ostati skriveni od znatiželjnih pogleda, nisu uspjeli promaknuti paparazzima koji su ih uslikali tijekom obiteljskog druženja i opuštanja.

Slavni par djelovao je vrlo opušteno i raspoloženo. Na luksuznoj jahti pridružila im se i Anina mama Dragana Ivanović koja lijepoj tenisačici često pomaže oko sinova Luke i Leona koji će ovo ljeto proslaviti svoj prvi rođendan.

Poznato je već da Ivanovićeva nikada ne objavljuje slike djece, no španjolski paparazzi ovog su puta uspjeli uslikati starijeg sina Luku koji se odlično zabavljao na brodu. Tenisačica i nogometaš su budno pazili na svog malenog nasljednika, a javnost je ovog puta imala prilike vidjeti i besprijekornu figuru lijepe Ane.

  • +17
Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je rodila prije manje od deset mjeseci, 32-godišnja tenisačica je vrlo brzo uspjela vratiti svoju mladenačku figuru koju može zahvaliti sportskom načinu života i napornim treninzima.

Ana i Bastian vjenčali su se u svibnju 2016. u Veneciji, a u ožujku 2018. rodio im se prvi sin. Žive u Chicagu gdje Schweinsteiger, inače bivši kapetan Njemačke, igra za klub Chicago Fire.