NIKAD SRETNIJA

Ana Ivanović u ultra kratkoj haljini pokazuje kako je 'istesala' liniju nakon trudnoće

27.11.2019 u 20:14

Bionic
Reading

Bivša tenisačica krajem kolovoza rodila je drugog sina, a ubrzo nakon porođaja vratila je staru liniju koju sada s ponosnom pokazuje. Ana Ivanović je sa suprugom svježim nogometnim umirovljenikom 35-godišnjim Bastianom Schweinsteigerom izašla na večeru, a za tu priliku odabrala je kratku haljinu koja je istakla njene gole, duge noge u prvi plan

Nekadašnja tenisačica za romantičnu večeru sa svojim suprugom obula je bijele salonke s visokom potpeticom, a Bastian ju je obgrlio oko struka dok su nasmiješeni pozirali. Naravno, par je na društvenim mrežama odmah pobrao brojne komplimente za izgled.

View this post on Instagram

Date night 😊

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Početkom studenog lijepa sportašica proslavila je svoj 32. rođendan. I tada je pozirala u glamuroznom izdanju u kratkoj zlanoj kreaciji.

View this post on Instagram

Bday celebrations 🎉

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Rođena Beograđanka postala je teniska profesionalka s 18 godina. Bila je prva tenisačica svijeta 2008. godine kada je osvojila Roland Garros. Osim zbog fantastičnog teniskog talenta Ana je postala poznata i zbog i zbog ljepote.

View this post on Instagram

Waiting ⏳

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Reket je ostavila 2016. kada se za Bastiana Schweinsteigera vjenčala u Veneciji. U ožujku 2018. rođen je sin Luka, a u kolovozu ove godine Ana i Bastian dobili su i drugog sina Leona. Nakon što su zadnje dvije godine karijere živjeli u Chicagu skrasili su se u svom luksuznom domu u podnožju austrijskih Alpa, u Kitzbühelu. Nekadašnji nogometaš radit će kao suvoditelj i sukomentator/nogometni ekspert na ARD-u, prvom programu njemačke državne televizije.