VELIKA SREĆA

Ana Ivanović blista s osmjehom na licu: Nezaustavljiva i u trudnoći

24.07.2019 u 17:54

Bionic
Reading

Nekad najbolja srpska tenisačica prije dva mjeseca je otkrila da čeka drugo dijete sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom, a sada se odlučila pohvaliti fotografijom na kojoj se vidi da blista u trudnoći. Ana Ivanović pokazala trudnički trbuščić koji više ne može skrivati ispod odjeće

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a njihov dom je ispunjen radošću budući da očekuju drugo dijete. Kako pišu srpski mediji, njihov sin Luka će dobiti brata.

'Uvijek u akciji, napisala je nekad najbolja srpska tenisačica u opis fotografije na kojoj se 'pohvalila' svojim trudničkim trbuščićem. Pozirala je u ležernom, sportskom izdanju odjevena u donji dio trenirke sa šiltericom na glavi.

View this post on Instagram

Always in action 👪🤰🏻❤

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Podsjetimo par Ana i Bastian Schweinsteiger u braku su od 2016. godine. Žive u Chicagu gdje Schweinsteiger, inače bivši kapetan Njemačke, igra za klub Chicago Fire.

Vijest o proširenju obitelji otkrila je tenisačica u svibnju ove godine kada se pohvalila kako su njoj i suprugu 'srca puna radosti jer stiže još jedan mali dodatak obitelji', a brojni obožavatelji nisu krili oduševljenje.

  • +19
Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.