MODNI SUD KRALJICE STILE

Anna Wintour otkrila koji odjevni predmet smatra najdosadnijim

02.03.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Urednica američkog Voguea Anna Wintour nakon što je završio Milanski tjedan mode, na službenom kanalu Vogea objavila je tradicionalni video u kojem podnosi izvještaj o dizajnerima i brendovima koji su se svojim kolekcijama istaknuli, no tijekom njezinog modnog suda za uho nam je zapeo i jedan odjevni predmet koji je Wintour nazvala, ni više ni manje, nego 'dosadnim'

S obzirom na njezin autoritet u modnom svijetu, Anna Wintour kao najutjecajnije modno pero od kojeg strahuju svi dizajneri, može promijeniti pogled nab rend u svega nekoliko rečenica, no isto taj utjecaj nosi velik teret. Po završetku svakog tjedna mode, modna urednica daje svoje mišljenje o onome što je vidjela, a tako je bilo i nakon Milanskog tjedna mode.

Wintour je u svom modnom izvještaju uzdigla u nebesa Guccijevog dizajnera Alessandra Michelea koji je u Milanu oduševio svojom novom kolekcijom za jesen/zimu 2017. Michele koji je zaslužan za uspjeh talijanske modne kuće Gucci svakom svojom kolekcijom pomiče granice, a njegovu cijelu kolekciju možete pogledati ovdje.

Da je njegov rad uistinu fascinantan i vrijedan svih pohvala, složila se i Vogueova čelna žena koja je za Alessandra Michelea izjavila kako dizajner 'pomiče granice, trudeći se uvijek pokazati nešto novo, te nas nastoji nadahnuti', rekla je Anna Wintour u svom modnom sudu, dodavši kako 'u modnoj industriji možemo vidjeti sve i svašta, a ono što nama treba jest moda koja će pobuditi emocije i potaknuti nas da sanjarimo, a ne još jedna dosadna bež kožna jakna.'

Kada čujemo da Wintour upotijebi riječ 'dosadno', to odmah shvatimo ozbiljno. U videu je modna urednica podcrtala najupečatljivije trenutke s tjedna mode u Milanu, kao i najuspješnije dizajnere. Osim Michelea, Wintour je istaknula i Miucciju Pradu opisavši ju kao 'kraljicu Milana' koja ne zna razočarati.

Poželite li slučajno ove sezone odjenuti bež kožnu jaknu, dobro razmislite dvaput. Nakon što je modna kraljica progovorila što misli o tom ustaljenom modnom trendu, mi zasigurno nećemo niti pomisliti odjenuti ju.

Anna Wintour o trendovima na Milanskom tjednu mode Autor: Vogue/YouTube