NAKON RAZVODA

Anita Đuzel: Ivicu i mene je razdvojila tragedija

03.03.2010 u 10:43

Bionic
Reading

Bivša supruga Ivice Đuzela otkriva kako ih je zbližila, ali na kraju i razdvojila tragedija te da je s voditeljem unatoč svemu u dobrim odnosima. Ipak je, kako kaže, s njim odrasla i žrtvovala se za dobrobit njega i njihove veze

Anita Kolovrat Đuzel, umjetničkog imena Narany, prvi je put progovorila o životu nakon razvoda od poznatog hrvatskog urednika i voditelja s HRT-a Ivice Đuzela. Na dan vjenčanja poginuli su Ivičini roditelji. Anita danas priča da ih je tragedija spojila, ali i razdvojila.

'Kad nam je rastanka kucnuo čas, poželjeli smo si da sreća prati nas', kroz stihove je pokušala opisati bivša Đuzelova supruga da su i nakon odluke o razvodu odlučili ostati u dobrim odnosima.

'Vjerujem u prijateljstvo prije, za vrijeme i poslije ljubavi. Sve ove godine sam bila uz Ivicu, žrtvovala se za dobrobit njega i naše veze. On je ponosan i cijeni me, zna koliko sam truda uložila u glazbu. Sretna sam kad me prati na putovanjima, lijepo je putovati u društvu, pogotovo s nekim tko te poznaje u dušu i cijeni tvoju osobnost i rad. Naviknuli smo se jedno na drugo bez obzira na to što nismo više zajedno', kazala je Anita, koja se nakon razvoda više puta pojavljivala u javnosti s bivšim suprugom.

'Naš odnos je isključivo prijateljski i apeliram da se ne čudite kad nas vidite zajedno. Odrasla sam uz njega. Nas je njegova obiteljska tragedija zbližila, a istodobno razdvojila', priča Anita, koja ipak najveću podršku sada ima u roditeljima, tati koji živi u Imotskom te mami koja je u Düsseldorfu.