BRANKA BEBIĆ KRSTULOVIĆ

Angelinu sam doživjela kao dobru vilu

01.03.2012 u 11:15

Bionic
Reading

Plače li na filmove, što misli o ovogodišnjem Oscaru, kakav su dojam ostavili Angelina i Brad otkrila nam je Branka Bebić Krstulović koja je u kino došla pogledati film Umjetnik

Branka Bebić Krstulović u kino je došla sa suprugom Hrvojem pogledati pobjednika 84. Oscara, film Umjetnik. Priznala je kako je tijekom filma često povedu emocije. 'Često plačem na filmove, čak i na dječje. Pustm suzu i na Shreka kad me dirnu iskrene emocije. Inače filmove ne dijelim na žanrove, već na dobre filmove, dobre scenarije i glumce', ispričala nam je Branka koja nije propustila pogledati ni dodjelu Oscara.


Na pitanje što misli o haljini Angeline Jolie, odnosno njezinom poziranju s izbačenom nogom koja je postala predmetom sprdnje mnogih medija, Branka staje u njezinu obranu. 'Angelinu smo promatrali kroz njezinu turneju i bila je vrlo decentna, otmjena i odmjerena. Kritičari su govorili zašto nije bila više seksi. Na Oscaru je proradilo ono što Angelina zapravo je, a to je jedna seksi i vamp žena. Nije bila vulgarna', rekla je Branka koja za Angelinu ima samo riječi hvale. 'Divna žena u svakom pogledu, kao glumica i kao humanitarka. Prelijepa je, vrlo je topla i ima jednu emociju kao dobra vila', oduševljena je bivša misica.

Osim Angie, jak dojam je ostavio i Brad. 'Žene su u blizini Brada bile lude, on baš ostavlja onaj filmski dojam. Vjerujem kako se njih dvoje mogu opustiti tek kad dođu doma. Lijep su par i jako zrače', zaključila je simpatična Branka.